Saturday

FINAL DESTINATION 5 .. GILA !!~ KOMEN ANDA?

huhu!!~ Assalam... apa khbar anda semua!~ chewah.. weeew!!~ tak terupdate plak blog nad kali ni.. hihi.. busy.. last pasal nad dapat invititation ke radio malaysia pahang.. wew!~ mcm best je bunyi.. nak baca tentang tu.. klik --> nadea di radio malaysia pahang

okey!~ tp korang tau tak.. :( sedeh sangat sebab tak dapat nak pergi kat situ.. erm!~ nad dapat jemputan malam.. so esok kerja.. ada hal plak.. ingat nak kuar sekejap..tp tak lepas :( erm!!~ sebab kul 11 tu waktu busy nad :( nad ni kira org penting gak kat opis.. kalau nad takda leh meletup office tu.. ha???? tak pecaya? la!!~ sapa suh tak percya.. silap korang lah... seyesly nad tak tipu.. so nad lepaskan peluang tuh..segan gak ngan dj azah yg invite :( erm!!~ harap pas ni nad pergi dia tak halau.. hikhik.masakan dia nak halau..ea tak..

sebelum berbalik pada topik..nad nak citer lah korang!~ wow~~ semalam kami wat open house.. opss.. open office.. hihi..sebab buat kt office kan.. ramai gak yg datang..meriah..kami selaku hq.. invite semua pekerja2 kat branch.. not bad.. meriah gile!~ makanan pun sedap2.. korang tau tak..nad ditugaskan untuk buat 200 bekas dadih..what??? uwaAA!~ penat woo.. :( tp seronok gak bile keesokkannya seme puji kesedapan dadih nad buat..haha!!~ :D kt sini nad nak ucap lah kat lisa sebab sudi tolong.. nad nak upload pic lain tak leh..sebab dalam kamera office :( so upload lah yang ada sikit2 je.. hihihih.. upload pic dadih jerp.. :P


masa ngah masak.. lama gak menunggu..adooi.. kene wat 4 perasa.. 


siap!!~ satu perasa.. strawberyy


mangga pun siap!!~ :D


see!~ banyak tak???


wah!~ mcm nak niaga plak.. hihi 4 perasa.. jagung..keladi, strawberry dan mangga


nengok ada ais lagi tu.. dap2.. nyummy.. 3 jap baru siap..adoooii penat :)


wew!~ dapat jadi MC :) leh karok2 hihi


aik.. tersesat pic sima


dapat snap bahagian minuman jerp dulu... hihi


ahahaha!~ itu lah dia.. xtvt pada 23hb sept 2011... okey..ari ni plak.. pas balik kerja.. hari ni halfday jerp.. sampai umah bosan.. tringat citer final destination.. pergh!!~ ngeri masa nengok yg 4 dulu.. tringin nengok yg ke 5.. so apa lagi. dunload lah.. mujur line okey..tak la lama sangat dunload... hih!~ bile dah berjaya nengok!~ waaaaaaaa!!~ apa ni!~ kejamnyer..ngerii!!~ ha~!!!!! separuh je dapat nengok.. pastu stop.. :(


alaaaa!!~ citer ni best.. erm!~ mcm na meke semua lari dari maut yg akhirnya maut tetap menanti meke!~ korang yang dah nengok.please.. give the comment..kasi aku kekuatan untu habiskan citer ni..bagi yg tak tengok lagi..korang kene cube tau!!~ antara pic2 yg dapat di amik... kalau korang nak download sini.. klik lah sini :)  ------------- FINAL DESTINATION 5