APA YANG BERLAKU NI?

TIDAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!~ APA YANG DAH AKU WAT NI!!~ OH NO!!~ AKU TAK RETI NAK BETULKAN DAH..MAKIN DI USIK MAKIN MENGECIL HEADER AKU NI!!~ TU LAH!!` GATAL TANGAN!!~ BEFORE NI KATA TAKNAK EDIT.. TP EDIT JUGA!!` UWAA!!~

sobs!!~ sobs!~ aku bukan apa.. ingat nak edit sebab takmo letak gambo muke aku yang comot tu :( sebab tu aku edit.. aku amik je format yang lama.. :( yang design asal nye oleh pereka terkenal Alieff... selalunya jadi.. mana tau tibe2 jadi mcm nie.. aku puas gak betulkan..tp :( makin tak jadi plak.. ntah apa silapnya aku tak pasti :(

aku sedih sikit la.. uwaA! `baru je nak sentuh blog..setelah sekian lama menyepi..sebab busy :( mungkin si blog ni merajuk ngan aku agaknye..sebab tu dia rosakkan diri dia sendiri.. apa lah nasib :(

aku harap blog ni dapat dibaik pulih... tp selagi tak dibaik pulih..korang jangan gelak ea nengok blog nad nie ..

so sad.. ni kisah header sebelum ni.. baca lah kalau sudi..komen tau :( ---->  BERWAJAH BARU

You Might Also Like

1 comments