sentuhan alieff.com

haaaai.. assalam.. apa khabar semua.. alhamdullilah..semuanya berada dalam keadaan yang baik.. hehe!!~ cheewahh!!~ berucapan plak.. adOi.. lama betul tak update blOg ni.. almaklum lah.. sangat busy.. busy ngan kerja.. busy ngann hal2 umah ni..maklumlah..pindah memindah ni kannn.. nnt lah kiter stOry mOrry..  

ari ni just nak mentiOn pasal blOg nad berwajah baru.. hehe!!~:P 



mesti korang pun mcm nad kan... terperanjat!!~ wOw!!~ biar betik!!~ salah url ke.. hehe!!~ pOyo lah plak.. takdalah!!~ just terkejut je!!~ tetibe berubah!!~ n nad puas ati jerp dengan semua perubahan nie!!~ 

actually untuk pengetahuan korang.. nad ada la jOin satu giveaway yang di buat oleh alieff.. alieff??? sapa tu?? ala!~ blogger atau designer yang encem n versatile tuh.. adOi.. takkan tak tahu... dia nyer artwOrk.. mak aihh.... mang smart.. sO  nad ni pun teringin lah nak mencube sentuhan dari beliau.. nad jOin contest tu!! dan alhamdullilah.. nad dapat no 1!!~ hOorreyy!!~ knp dia pilih nad.. adOi.. jangan lah tanya..mana nad tahu :( nad terima je lah.. hehehehe!!~ serOnOk... 

nad ni cerewet giler.. tak percaya tanya alieff.. mcm2 nad nak.. kadang2 bimbang gak.. kene pelakung ngan alieff.. tp nad salute ngan alieff.. sebab dia bersabar.. n u see... smart kan blog ni..

sO..ada jugak lah yang pm tanya.. tak nampak dah identiti nad..sebab bile sebut misznadea.com mesti ingat blOg nad yg lama.. sO yang ni mcm tak Oke.. ala!!~ kOrang ni... cubelah terima perubahan nie... hehe!!~ dan nad pun akan terima komen n kritikan kOrang..

Overall.. nad puas ati dengan sentuhan magic alieff ni.. harap kOrang pun sama.. untuk pengetahuan korang..blOg nad sebelum ni di design oleh solehah dari empayar bintang tiga.. tp nad dah edit bagai.. lah!!~ nak suh smart.. hehe!!~ 

okey lah!!~ tadi nad takleh tdO..skrg mata dah ngantuk..esok kul 8 nak p kl.. malam tadi sakan p cuci umah... esok pindah..tp kirim barang ngan hOusemate je..sebab tak sempat nak tolong angkut.. nak p kl.. hehe.. beli baju raya!~ mak aihh!!~ ea ea je baju raya.. :P  puasa pun tak sampai lagi.. apa lah nad nie..

so lastly.. selamat tdO n thanks pada yang baca!!~ sudi2 lah komen ea.. kalau ada nak komen atau suarakan sOmething.. post je lah ea... thanks pada korang semua. n thanks kat alieff :D

You Might Also Like

6 comments