Sunday

1 mei yang membosankan

aduhaiii... bosannya lah arini..tak tahu nak wat pe..sorang2 kat umah.. nak kuar malas..nak tido bosan.. nak nengok tv tak syokk..online takda paper... aduhaiiiii... tp nak tak nak..kene lah duk ngadap lappy nie mcm biasa..cume tak tahu asal aku bosan bebenor ari nie.. ermm,,,,

pas bangun aku kemas..basuh baju.kemas rumah..basuh pinggan..masak... ari makan sotong goreng tepung bersama tauhu telur.. wahh..mam ngan sos cili n nasi goreng cina..maveleeess... nyummyy...




pas makan n kemas.. aku pun tak tahu dah nak wat per.. ermm... aku pun bukelah digi award tuh..nengok apa yang berlaku..jatuh ke ranking aku..ermm... dah buke tuh terkejut yang amat............ Dan2 dah ranking ke3.. giler betul lah...aduhaii.. aku ni makin stress plak.. ermm..takplah.aku teruskan je lah.. malu kan aku nie..dah lah folowers ciput..ranking sampai no 3 plak.. iskkk.. rasa nak tumbuk je muke ni.. ermm...

takpalah..paper pun aku nak ucap makasehhhhhhh banyak2 kat teman yang sudi vote aku...
antaranya...

1. group2 dari Geng2 BCR ... perghh!!~ diketuai oleh JejakaTerhangat... Group ni mang banyak support aku n semua lah blogger newbie kan.. group ni lah yang buat kami newbie2 wakeup..tak lah down.makaseh kat korang semua.. nad hargao persahabatan korang...

2. group2 Dari redio Online... yang mana ramai nad nengok dah ada blog.. tp tak sudi pun folow nad.. uwaa!!~:D so sad.. hehe... thanks sesangat to Sakoz.Fm .. Gomo.FM .. Riang Ria RasoPariso.FM dan ramai lagi redio online yang support... walaupun nad bukan deejay dari redio meke..tp komuniti meke mang hebat...

3. sahabat kat facebook... yang ramai vote nad bile nad paste link kat sana.. dan tak lupe semua group yang nad join..nak lsit sorang2 pun tak lepas...ramai sangat.. :)

ada lagi tau..banyak lagi nak list sorang2.. tp nnt penuh plak entry nie..ahahaha.. takdalah,,nad betul2 hargai korang yang support nad... Teruskan vote nad..bukan kemenangan yang nad cari.. :)

-
-
-
-
-

flashback balik kat opis semalam..ermm..semalam kat opis seme nangis2..sebab uwaa!!~:( sahabat aku  fendi dah nak berhenti kerja..lama kenal dia.. akhirnya dia dapat kerja lain.mang lah kerja yang lebih bagus tapi.. uwaa!!~ tak nak citer lah pasl dia..asal citer jerp air mata berguguran..
k lah tak tahu nak komen apa dah...erm... pas ni nak tido lah.... korang thanks baca komen yang ngarut gile ni.... hahahah :D