" KALAU NEWBIE TUE NEWBIE LAH JANGAN JADI B*B* "

assalam... cube korang bayangkan apa yang korang rasa bile nampak ada orang pm.. pastu korang klik nama dia..dia taip mende ni " KALAU NEWBIE TUE NEWBIE LAH JANGAN JADI BABI "  ??  pe perasaan korang?? tak tersentap ker?/ hahahhaha!!~ aku sentap beb.. gile mau tak tersentap...

apa hal korang nie??? aku join mende alah tuh sebab nak test jerp..amboii..mentang2 aku dapat masuk top 5 korang nak sembur2 aku.. eh korang kata korang ni pengikut setia meke.. tp sbnrnya korang2 semua ni lah mangkuk hayun yang menjatuhkan meke tau... sepatutnya korang diam2.. p support meke... tapi tak??




korang ni asal??? dah kata aku nie newbie..dah tahu aku nie baru n mentah pasal blogging?? so asal cuak??? eleh... ke korang sendiri rasa aku leh kejor meke?? rileks r bro... aku kalau nak sebut nama ko..aku boleh jerp..tp aku bukan mcm tu..sebab ko mang dah glemer kat sana kan.. nnt ko n puak2 ko lak yang rosakk...

aku bukan nak gado..nak tunjuk hebat..bukan... usaha.. tau tak usaha.. nama pun dia suh vote... sapa2 leh vote.. tak silap aku lah..aku nampak korang yang menyalak cam anjing ni pun masuk gak blogger of the year ni.. asal korang masuk??? bukan ke korang ni kene vote meke..org yang korang sendiri nak jatuhkan tu??

dah r nyalak wei.. bosan..bosan aku baca maki seranah ko tu.. penat.. oh ea!@!~ ko ingat ko nyer geng 100000000000000 juta org tuh best?? aku ada group gak.. BCR <--- ko tau tak?? ko mana tau kan..asik duk bawah tempurung *** jer... 

aku minta maaf lah kalau korang terasa..aku berblogging bukan nak cari gado n publisiti... aku takkan tarik diri... aku akan teruskan..walau apapun terjadi aku bangga dengan aku....

aku tak kaco korang..aku tak nyalak kat korang..so korang diam k.. kalau korang rasa korang lebih senior pada aku..cepat.. aku cabar korang lintas rank aku... kita tengok.. 

aku respek semua blogger... so...jangan hilangkan kerespekan aku tuh..hahaha ayat... :P


so... kepada pengundi2.. jangan risau.. aku takkan dpat melintasi meke yang otai2..jangan risau...

n kepada pengundi yang rasa aku perlu teruskan... keep voting me k.. thanks :)

Nadea :wargh ..............  membara :yes  [malas nak amik icon tu]


You Might Also Like

23 comments