Thursday

Yuyu Zulaikha - Ferrero Random Giveaway

haii...wahh.. tadi duk jejalan kat blog aisya...pastu nampak lah dia join Yuyu Zulaikha nyer giveaway..hehe..wat nad pun nak join jugak lah..hehe... nad tahu nad ni sapa lah nak join blogger femes mcm Yuyu Zulaikha ni kan..hehe..chumel plak dak tecik nie..hehe dak tecik ker? hehe... untuk pengetahuan korang nad ni baru lah wat giveaway jugak..tp Friendship Giveaway.. dan nad pun gunakan kaedah tuh... so dia adil lah..Yuyu Zulaikha kene wat sekali je lah bila tarikh di umumkan..hehe... bagus gak gune random ni.sebab kita takkan pilih kasih..ea tak? hehe ok lah.. jap nak penuhi syarat2 ni dulu,,,.



chumel kan pic nie.. sweet bangat :)



kalau korang nak tahu pasal nie korang klik pic Yuyu Zulaikha nie ea. hehe...adalah details nyer.. hehe. :P

oklah... syarat dia suh komen cikit toek?? hehe ayat..toek..kelaka plak..hehe.. adess.nad review or komen ni lah ngeri sikit.. kan..tp nad komen je lah ea.. banyak ni nad nak komen..hehehe :P

 blog simple n sweet.
pink kaler i likee
 tak berat sikit pun
 femes n chumel orgnye
suke nengok n baca entry beliau senyap2 :(
header cantik
dan!!~ entry dia..mak aihh... teringin nak tahu apa citer terbaru si yuyu ni

nie je kot nad nak ckp pasal yuyu ni..takda dah..so sorry kalau bukan ini yg yuyu suh wat..hahahaha!!~
k lah.. muahhh :)

gud luck kepada pemenang ;)

Assalamualaikum