7.3.11 Tengok sahabat di BCR dari jauh jerp

huhu!!~ assalam kat semua yang sudi jenguk blog nad.. 1stly nad betul2 nak minta maaf kat korang sebab tak leh langsung nak blogwalking kat korang nyer blog..memandang kan nad baru je pindah umah..kat kawasan ni line teruk..sangat2..tp boleh lah nad post entry satu..cume kene usaha lebih sikit..malam ni nad lepak kat luar rumah sesorang..sambil online atas motor kawan..tumpang jap sebab line ada sebar dua.. boleh lah nak check fb n email... tapi dia nyer lambat ya ampun..teruk sangat...jadi mcxm biasa nad pun apa lagi terus lah terpk nak post entry malam nie.. sbnrnya ari2 nad sama jep..bangun pagi p kerja balik on9(kalau dulu sampai kul 3-4 pagi... tapi skrg sebab line tak elok..kene tido awal..leh jer bertenggek kat luar umah..

ada line tp tak manis lah kan..nad ni perempuan nnt org nengok..so kejap2 tu boleh lah ea tak?? ari ni kat opis buat mcm biasa... nad setelkan kerja2 nad.. key in itu ini..then update mende2 yang latest.. pastu kul 5.30 balik.. p alfa indah (supermarket) mcm2 beli melayang lah jugak 50 hengget.. sikit?? sikit ker??mahal lah tuh kalau sehari  50 hengget cube korang bayang kan berhari2... belum campur makan minum lagi...?? adess.. eheheh... pas p shoping2 balik.sampai kat umah n pas wat kerja2 harian.. masak maggi..hehe makan maggi jerp.. malas plk rasa nak masak.. pas makan maggi lipat baju n gosok baju untuk esok..pastu lepak2 nengok tv.. rasa bosan plak amik lah lappy hopefully line ok.. so jalan nyer jalan nad pun jumpe lah line dia..hehe nak tahu kat ner??? tu kat atas dah ckp...hehe duk atas motor.. baru dapat..motor tu berdouble stand so apa lagi kene kawal lah....hehe nnt senget menget plak.. ngah syok2 on9 tetibe dengar plak sound hantu//lupa plak tv3 malam ni ada citer antu!!~ uwaa!!~ kawan plak jerit suh masuk adihaii..masuk je lah..tp sebelum tuh sempat lagi nak publishhh entry nie...siang tadi sempat lagi nad join forrero-giveaway ala!!~ yuyu  nyer giveaway tuh..hehhe ramai yg join nad pun join tau takkan dapat tapi apa sss,alahnye kan..hehe... nad tahu pun dari aisya..

ades.s. nad nengok jer kawan2 kat BCR...ada CL, MK, farhan,JT,elyna dan ramai lagi ngah chat tp nad :( tak dapat nak masuk n join pun//line teruk sangat..sedehh....takpalah..mungkin ada hikmah.. nad leh jaga kesihatan nad..nad pun selalu sakit sebab tido tak cukup.. now tido leh cukup... ada masa nengok tv..baca buku..dekat ngan kawan2 n family..kalau tak hanya lepak ngan kawan2 maya jerp...ntah lah.. nad dah kol technition suh alykan strymx..harap2 line okey pasni...berdoa je lah.. nad ni bukan kemaruk line sangat tp korang faham lah kan..hidup sebagai pelajar n blogger ni.. :( internet ngan kehidupan tak dpaat di pisahkan... mama selalu pesan..boleh ke ko hidup tanpa internet... so ni lah jawapan nya..hidup leh diteruskan..tp jiwa mcm tak keruan..ntah lah.... blurr jerp :( k lah untuk malam nie..nad nak study.. jangan lupakan nad... muahhh!!~

You Might Also Like

4 comments