Friday

Usop Wilcha di HotFM

hahahah!!~ Assalamulaikum!!~ wakakkaka!!~ gelak lagii..kelakar betul lh usop nie... nad pagi tadi nengok hotfm kat tv..pastu in the way nak ke office sempat lagi dgr celoteh usop n krew2 hotfm nie..mak aihh..lawak n terpegun plak.. hehe... sweet plak nengok si usop nie...
jadi nad nak share ngan korang..detik2 ceria usop dan krew hotfm... before tuh nak kredit kat laman hotfm sebab nad amik dari sumber ni :) jangan marahh :P  korang nengok lah detik2 meke..sweet.. n nad pun ada attach lagu nyanyian usop nie.. alah usop atau dikenali sebagai shy8 ni kan penyanyi... ehehe.. korang usha lah ea :) maceeehh :P












nie plak dia nyer lagu :P

terasing di bumi sendiri


nie plak untuk anda semua senyum sikit :P





hahaha!!~ satu lagi babak best