Saturday

KEPUTUSAN FRIENDSHIP GIVEAWAY BY NADEA....JATUH KEPADA......

hah!!~ aduhai... bizinye lah nad ni..sampai nak usha chat kat blog pun tak sempat.. :( apatah sekali mendeejay..almaklumlah kan..dah nak dekat final... jadi kne spend masa study lebih sikit..bile study tido pun awal.. kalau stublog... mesti sampai esok tak tido takpa..hehe..okey lah malam nie nad nak lah kasi tahu nama pemenangnya..adess dan sebelum tuh nad nak minta maaf kat anda sebab buat semua ni tak berapa smooth..almaklumkan baru 1st time.. sorry k... 

keputusan dilaksanakan menggunakan true random number generator .. yang mana nad letakkan minima {berapa pemenang nad nak} dan max {berapa yg join} dan number yang dihasilkan  adalah ** {pemenangnya}...

nad rasa adil mende ni...dan nad kene wat sekali jerp... belum buat lagi... sebab tak calculate lagi bper orang yang join {latest}...

jam pun dah kul 10.30 nad rasa nad update dulu senarai peserta then kita akan sma2 wat mende alah nie k.. pemenangnya mungkin adalah salah seorang daripada anda.. mungkin teman baik dan mungkin teman baru... 

menang ke tak.. klau boleh kita sama2lah jadikan perkara no 2 k... yang penting silaturahim antara kita... ok lah.. sebelum tuh sekali lagi nad nak minta maaf kepada anda jika ada slah silap k... k lah.. jom kita teruskan tanpa wang masa... :d!~

seperti yang nad penah post entry b4 ni..  -------->  update 4  {sermai 63 yang telah join... dan masa ni tarikh nak join telah ditutup.. tp selepas date ni masih lagi ada yang join... jadi nad terima aja lah dia nyer penyertaan k... so... kat bawah ni adalah nama peserta yang baru {tambahan} yang mana tiada disini semestinya anda berada didalam list diatas {klik update 4}....

sebelum kita teruskan... anda klik dulu disini untuk review balik Giveaway nie k dengan klik ---> My1st Friendship Giveaway ... mana tahu ada2 tertinggal n sy terlepas pandang ke kan... nnt apa plak kata org kan.. hehe..

okey lah nie dia senarai peserta terbaru....

64. Noraim

eh..la ingat ramai.. rupenyer 3 org jerp..hehehe.... k lah jap nak dpatkan keputusannya... hehe :D



oke... pemenang dia adalah!!!~ tadaaa,,, pemilik header kat bawah ni....



heheheh.. tahniah.. rm50 tu milik anda... wew!!~ so kepada anda.. tuntut lah wit anda tu segera k..dlm masa seminggu ni..hehe takdalah.. tak kisah lah tapi jangan lupa... kalau nak cepat add fb saya atau ym saya k di nadia_natasha01@yahoo.com <--- alamat ym n fb .... kalau nak add skype pun boleh  --> nadia.dieyanna .... ok JANGAN LUPA ADD SY... TUNTUT ADIAH NI TAU.... ADD FB SY TAKPUN YM TAKPUN SKYPE... {huruf besor mcm marah plak..hehheehe}alang2 dah masuk blog dia jom..kita komen2 sikit nak tak?? hehe...bukan senang nak ngutuk blog orang ni... ehehhe..takdalah.. jom kita usha...



1. header : nice... simple..suke sangat pink.... 
2. blog tak berat....walau ada lagu... saya tak suke masuk blog org ada lagu yg takleh stop ni... hehe..sebab sekali bw mesti akan terdengar banyak lagu..tp sebab lagu ni pebret sy... yeayy!!~ sambil post entry sambil nyanyi2.. hehe... "kau tinggalkan aku kau cari yang lain..tergamakmu merobek hatiku.." {nyanyi2 lagu nie}...
3. wow..tak tahan..peminat kpop ni... hehee
4. tak jumpe mana nak folow n mungkin blog dia bukan untuk difolow.. hehehe
5. overall smart n simple.. i likeee :D

*sorry suke2 review blog anda.. k kepada kawan2 yang lain jangan lupa jenguk dak mira nie k... :)

ok lah sekian saja dari saya... nntkan entry berikutnya.. nad nak citer kat anda tentang 5 orang yang special {yg join giveaway ni} siapa dia?? stay tune k bersama dengan saya deejay Nadea.. cheeewaaah gitu!!~ :S i likeeeeeeeeeeeeee hahahahha {poyoooo} k lah salam sayang... muuuahhhhh!!~ :D