Thursday

TAGGED bY sIS gOjes [OtaiMiRc]

hahaha!!~ assalamualaikum... wah!!` malas giler nak update blog....sebab sibuk..kerja..study..kawan2..fb.. chat.. jejalan.. n mcm2... nak duk mengarang nie.. adess... mcm malas.. bila ngah wat kerja tuh kalau dipk balik banyak mende leh isi n karang tp..Malas!!~ satu perkataan yang aduhaii!!~ kene kuat bawu leh atasinya.. hehe.. okey post kali ni nad join sebab nak support member.. hehe!!~ Sis Gojes ni.. adalah otai mirc[dalnet] hehe... ka kan kan.. dulu nad ni addict ngan irc... so kalau dapat join dia.mang rasa bangga lah.. hehe..dia ada suh join tag dia..so nad nak join lah.. tapi apalah sis nie..kata nad blogger femes plak.. nak kene cubit??? hehe... sis nie nad jumpe bila chenta n shah kenalkan kami... sapa meke??? adalah u all tak kenal sudah.. hehe.. ok lah tanpa buat masa... jom klik selanjutnya..kita jawap soalan2 sis Gojes :D

TAGGED~

1. Siapa orang yang kau teringin nak tampar?
Orang yang pernah aku syg dulu!` yang selamba badak jer tinggal aku nie..takpa2..

2. Siapa kau nak jadi Sugar Daddy kau. Bagi sorang je, wajib Malaysian.
Sugar Daddy?? sapa ea??? ermm.....aduhaii... tak tahu.. takda kot...

3. Siapa manusia paling annoying kau pernah jumpa? Siapa orang paling famous kau pernah jumpa? Siapakah orang paling vain kau pernah jumpa?
Annoying - My ex-boyfriends
Famous - Ct Nurhaliza <----- ramai lagi sbnrnya
Vain - My ex-boyfriends

4. Apa yang kau paling harapkan dari pasangan kau?
Nak mendirikan umah tangga... nak disyangi.. n kesetiaan n kejujuran mesti ada.. :(

5. Kau penah kentut dalam lif?
isk,, tak pernah lah rasa mcm nie,,,

6. Makanan paling jijik kau pernah makan?
haha,,, takda sebab sangat cerewet..kalau tak nampak best takkan makan..

7. Rancangan Tv paling bodoh kau pernah tengok?
paling bodoh?? Kembar siang kot... ahaha..maaf tp realiti [kembar siang tu rancangan tv ker] yg len takda xsuke nengok tv!!!

8. Kalau terperangkap dlm jem, pastu rasa terkencing, apa kau akan buat? 
minta dijauhi keadaan mcm nie..uwaa!!~ x tercapai akal nak pk..

9. Kau stalk hp or email kekasih kau tak atau share password fb/email?
hahahaha!!~ jangan harap.. boleh belah

10. Kalau jumpa kucing kena langgar kereta dah separuh mati kaki putus, kau buat apa? hantar gi klinik ke, bunuh supaya tidak terseksa, atau lari menangis sebab tak sanggup tgk?
uwa!!~ minta tolong org alihkan..tp takut..cube untuk tak tengok.. tp mesti tertengokk... tak sanggup..taknak lahhhh!~ nak wat apa nnt :(~

11. Apa perasaan kau bile tengok cermin sorang2?A
Bila lah aku ni nak cantik??

12. Kalau kau jumpa gambar wanita bogel yang kau kenali (selain dari artis mahupun pelakon porn) dalam pc bf kau, apa kau buat? 
gile!!` kita putusss... on that time... eeii... giler nyer bf

13. Apa kau buat kalau kawan kau asyik mengadu benda yang sama berbulan2? Pastu orang nasihat taknak dgr.
jawapan dia!!~ ko ni mang degil... semak ko tahu tak..aku dah bg jawapan ko taknak dengar...ko pk lah n jgn citer lg sebab aku semakk!!!~~~ sEMAK ko fahamm!!~ [ pernah buat ]  tapi rasa bersalah...

14. Kalau nampak kawan ade taik hidung nak terkeluar, atau ade 2 helai bulu hidung yg terlebih pjg terkeluar dr hidung, bgtau direct ke, tarik tepi dan bisik ke, gelakkan ngan org lain ke atau buat tatau?
seyesly..mang akan cakap.. n kalau dia ketawa..kita akan ketawa 2 kali lebih dari dia.. kalau dia malu2.. kita senyum n... hahahah!!~ mesti terketawa jugak.. tambah2 taik idung kering bertebangan...

15. Hantu dari filem mana kau paling takut?
semua hantu takutt!!~ tak suke


15 soalan!!~ siap... heheheh..... so gudluck k for Sis Gojes.. muuahhh!!~ :D [takda pesent ker? hehe]