Monday

Blog dah Cun!!~ Cayalah..

hahaha...assalam semua.. hehe... perasan plak.. hehe..blog dah cun..mang cun pun kan..hehe... takdlah sebenarnya malam nie nak update sikit blog... tak tahu sbnrnya nak komen apa..ari ni seharian sakit jantung n limpa sebab line tenet ni mcm apa..teruk sangat...dari pagi bermaslaah... huhu... tadi try loading nak men poker..line mcm tenuk je..terus masuk mirc..sever kampungchat..lama tak lepak kat situ..jadi lepak lah kat situ jumpa kawan2 lama.. ehehe..kene perli sebab nad lama tak masuk ea lah gile blogging nie.. duk lepak banyak cenel last2 p lepak kat cenel couple..  pastu jampun dah nak dekat kul 1 jadi nengok lah blog jap... bukak gengblogger ping entry lepas..hehe..baru nak ping... apa daa... pastu usha blog adam sebab terpegun ..haha ayat dengan tutorial baru dia.. iaitu cara nak ketak icon kat tepi icon apa?? ha klik ni -------> adamXischumel


buat punya buat...jadilah.. hehe... kalau anda nak try boleh jerp.. p lah klik link kat atas... kalau taknak pic ni korang leh masukkan pic yang korang nak.. nad gune yang nie..sebab cute... thanks AdamXis for this tuto.. 
                               
p/s : suke baca tuto dari blog AdamXis