Thursday

Digi Award ?? knp hentam sy??knp Pertikaikan???



assalamualaikum... sedeh..sakit ati.bengang dan mcm2 aku rasa..terkilan pun ada... kenapa hentam aku?? kenapa pertikaikan aku?? kenapa tuduh aku mcm tuh???/ okeyy!!~ aku ngaku!!~ aku ni newbie..blogger bodoh jerpp.. yang tak tahu langsung nak berpenulisan nie.. yang hanya tau merengek2 jerp..tak macam korang... aku join DG award tuh... mula2 mang aku ngaku..aku join PICTURES OF THE YEAR jer..... pastu kawan aku ada ckp join je lah BLOGGER OF THE YEAR .. aku malas nak join sebab aku tau nak naik ranking 100 pun sesakk... tapi aku cube... mcm korang gak..semua publish kat post...fb.. ym.. twitter... dan mcm2... aku ada banyak ker??? 

korang nengok n kira aku nyer fb?? aku ni mana lah banyak followers?? kalau nak dibandingkan ngan otai2.. aku nie nyer kawan2 lam fb...mang lah 1000 lebih.. tp korang lebih banyak...  aku post kat fb suh vote???....  korang pun buat kan??? jadi bila dah post... ramai lah vote? salah aku ker?? salah ker?? kalau meke vote.. ye! mang lah meke mungkin bukan dari golongan blogger?/ tp aku leh kenal ker??? Boleh ke aku tau? ke aku nak kene tanya satu persatu nama sapa vote?

jangan nak kata aku nie bertungkus lumus buat vote diri sendiri... aku nak bagitahu korang!!~ aku tak pernah vote diri aku sendiri..sebab aku dah janji aku nak vote dua orang dak ni...

untuk BLOGGER OF THE YEAR aku vote : RemajaPower  ..

untuk PICTURES OF THE YEAR aku vote: Paan 

aku pernah vote beberapa lagi blogger lain... tp bukan kategori aku....

come on lah guy... aku mang terkilan bila ada private no dan no celcom kol aku..maki2.... n ckp bukan2...  aku ngaku aku ni tak sampai setahun jagung ( bulan may baru setahun ) .. tp jangan lah mcm hina sangat kalau aku join blog nie...

akubukan nak emo..tp kalau aku tak jelaskan mcm2 penilaian korang kasi aku..ermm... okey.. aku post kat facebook.. then... org vote aku.... aku takleh halang..sebab korang pun wat mende yg sama kan..aku bersaing betul... aku tak tipu.. satu lagi yg korang ni cepat melatah kenapa??? due date dia lama lagi.. nnt esok lusa aku jatuh lah ranking... jangan lah korang risau... aku tahu aku tak layak di vote... tapi korang tak layak hentam aku... bukan sorang dua.. tp dekat 5 orang.. aku tahu korang sayang blogger2 otai korang.. korang beria maki aku..sebab ranking blogger otai kesayangan ko jatuh... salah aku ker????

korang apa tahu?? aku ni nak blogwalking pun susah..nak buka web digi pun susah..aku kat umah line teruk..pakai maxis broadband line pun mcm ampeh.... aku nak post entry.. ni ha?? taip panjang2 lam blog..pastu berlari kuar jap.. nak publish..lagi korang kata aku gune cara tipu.. come on lah guy!!~ :(

aku ni siang kerja... kerja kat opis..dari kul 8.30 -  5.30 aku buat akaun... mana ada masa nak p vote diri sendiri ni.. aku plak masih belajar... ngah final..kat uitm..baik aku study lagi bagus.. dari vote diri sendiri or jalan2... mana ada masa nak wat or rancang strategi..

okey!~ aku ni deejay redio on9... hello.. ada org pertikaikan sebab aku ni deejay redio on9? thats y ramai vote aku.. okey..1st... aku tak leh tahan n halang sapa vote aku.. ke dua.. aku rasa bukan aku sorang je yang pernah terlibat ngan redio2 on9 nie.. kalau nad dibandingkan aku ngan blogger2 otai..mak aihh.. langit ngan bumi... jangan lah komen mcm ni.. be profesional k...

k la..aku nak sambung study... 29 ni exam kul 8 kat shah alam..esok turun kl... pergi bukit jalil... :( tak pernah p sana.. buat kawan2 sy minta maaf.. kalau korang rasa saya layak di vote..silalah vote..kalau tak layak... jangan vote ea.. maaf.. assalam...