Sunday

Contest Mata Paling Cantik

wow!!~ tengok lah tajuk entry kali nie.. hehe nad nak masuk contest..haha... sbnrnya nad baru tahu pasal contest nie. tupun dari blogger yang cute miut.. hehe... nama pun dah macam nad.. sapa lagi kalau bukan simanis nie --- > Miss Nadya  .... okey... nad ni nak join pun... tak sanggup sebab tau mata ni tak cantik.. tp takpalah nad support lah memember kan.. ehhe.. kalau korang nak tahu pasal contest nie.. klik link  bawah banner...




setelah di ikuti seme syarat2 dia.. hehe nad nak lah attach pic nad nie..uwa!!~ jangan kutuk tau..ni je pic yang ada lam lappy nie. yang lain da lam pendrive... tp malas nak bangun amik pendrive n enset... 

-
-
-
-
-




okey... ni dia pic pertama.. nad pakai misty grey ... warna ni natural n nad suke sangat... selalu pakai warna ni...


nie plak.. perky brown... nad pun suke pakai yang nie.. sebab nampak besar mata.. hehe.. tp tak tahu lah..ada org kata nampak mcm bersinar kalau pakai yang nie..



nie plak.... tadaa!!~ tak pakai apa2.. pakai ke tak pakai ke..mata still nampak sama kan?? 

nie lah tiga pic yang nad leh attach kat sini... tak pernah cube warna pelik2.. just dua kaler ni jep.. so kepada korang yang sudi like pic nie..masehh.. n kepada tuan nyer contest.. ehem2.. kalau menang pun best :P

okey lah..hopefully takda apa yang korang.. then nad nak tag 3 org blogger.. sapa ea..

ermm..
-
-
-
-





Kenapa mereka???? sebab mereka rawkkkk!!!!!!!!~