Monday

*update 2* Friendship GiveAway!!~ :P [sy nak minta maaf]

assalamualaikum....wahh.. ari ni dah 27hb so mesti ramai singgah blog nad sebab nak tahu nama anda di senarai kan ke tidak kan... nad mang nak update malam nie..tapi nad baru balik dari uitm shah alam... nad ni kan wat pjj so terkejar sana sini... nad gerak dari shah alam kul 8.30 sampai kuantan kul 12.30 malam tadi..mata dah ngantuk..tp tetap kuatkan diri post blog jap..nnt korang jenguk takda apa2 kang kata nad lari plak..hehe..nad ingat budi baik n persahabatan korang tuh yg sudi join GA saya tuh..malam ni nad tak dapat nak list kan nama korang..insyaallah malam esok nak masukkan semua nama2 peserta.... so malam nie nad update just nak minta maaf kat korang kerana takdapat nak bgtahu skrg..penattttttt sangat....maafkan nad ea... nad ni sibuk tapi still lagi spend masa beron9 hehe..apa lah kan... ok l ah mata pun dah ngantuk sangat..esok kerja..office masuk kul 8.30 nnt ngantuk plak lam opis..nad tido dulu ea.... so nama peserta dalam *update3*.... salam kemaafan :)