Saturday

Korang Mesti Pernah Join Mirc??? Cube Nie :)

okey korang mesti pernah join Mirc kan?? kali ni nak ajak korang join server ni... bek punyer.. di miliki oleh dak2 otai2 seme.. tapi kali ni nak ajak korang join gune Mibbit... mudah jerp mibbit nie... korang semua leh jerp
klik link yang diberi then korang masukkan nick korang n klik connect..mudah kan??? okey lau korang nak tahu lebih lanjut jom baca seterusnye....




MESRACHAT

nie adalah server yang dimiliki oleh dak2 Rileksrew.. mungkin korang tak ramai kenal meke..tp kalau dak2 irc seme dah kenal ngan meke.. Jadi kat sini nad nak ajak korang join sever ni.. best per.. ada mcam2 kat sini...
nie link dier...


bile korang klik jer dia akan kuar mende ni...



pas dah connect diaa akan kuar yg ni plak


pastu korang chat je lah.. kalau rasa nak men UNO p kat cenel UNO 


faham?? ha?? tak?? ala tanya lah org kat sana nnt... then kalau korang rasa nak men Quiz.. p kat cenel Quiz


tadaaa!!!~ setel..  kat sini jugak..korang leh dengar radio... tak percaya kalau korang klik web ni akan ada lagu... so tu lah redio rasmi meke... dan meke pun ada deejay meke sendiri.. hehe nadea ni bukan deejay meke.. nad tak terer mendeejay tak layak nak deejay tempat meke.. uwaa!!~ hehe.. k lah.. u guys... have fun k.. daa!!~ :D

p/s : sumber daripada   http://mesrachat-online.tk/ ..

THANKS :p