Saturday

Blog Review Assignment 2 Oleh Jejaka Terhangat.




okey.. hai semua..salam.. xtually nak thanks kat Siti Safiyyah sebab tag nad n bgtahu nad pasal asignment ni.. n ni merupakan assignment ke 2 dari JT dan ni juga merupakan kali kedua nad join asign ni.. kenapa?? sebab nak join lah.. hehe... okey.. dan untuk kali ni.. kita diperlukan untuk mengreview blog salah sorang geng BCR dan kira salah sorang dari kawan nadea lah ea... okey nak tahu lebih lanjut.. klik seterusnya okey :P






Farhan / paan / an .. hehe mana2 satu je lah.... baru tahu yang si budak encem ni..sbnrnya cepat panas.. dan cepat cool.. hehehe... paper pun sapa kenal paan tahu paan ni okey.. kan kan kan... okey jom kita komen2 blog farhan.. nad suke bab komen2 ni... hahaha... maklumlah dari kaca mata sendiri kan.. blog nad pun tak sempurna jugak..ea tak??...


KITA BAGI YANG PELIK DI MATA NADEA DULU :p


1

Header ni okey tapi mcm tak berapa ok plak.. ermm....  tapi kira cun lah



bahagian yang link tu kalau di border kan pun cun gak kan.??


LAMPIRAN 1


LAMPIRAN 2

* Lampiran 1 dan 2 tu kene betulkan sikit kedudukan... yang mana tak perlu tak yah isi.. sebab susunan lain semua dah best n teratur,, tapi tang tuh mcm pelik

NOW YANG BEST DIMATA NADEA PLAK :p


Hahaha!!~ blog nad tersenarai lah lam bloglist paan... :terharu sgt

point2 lain yang best :

1. blog ni tak berat nak loading mungkin sebab takda lagu n x banyak flash kot
2. warna hijau dan itam.. mang betul2 mengamankan pemandangan mata
3. entry2 yang bleh memberi pengajaran
4.susunan yang len best kecuali yang nad kasi point tu
5.wat nad rasa jeles coz i like black
6.shoutbox nyer pic tuh mcm paan je nad nengok.. n sesuai...
7.nama blog yang menarik.. tagline pun semat..


Apa Guna Kalam Bermadah - Andai Tak Bersulamkan Ketulusan Hati

okey ni jerp.. yang lain takda dah.. best semua.. n nak minta maaf sebab banyak printscreen blog paan

Last sekali nad nak tag Ainina Jelani bagi pelengkap syarat