Jom kita mengira


Hai.. Hari ni aku bangun punya lah awal pukul tiga pagi semata-mata nak tunaikan impian adik nak makan roti jala dan kari ayam nak bawa p sekolah untuk jamuan akhir tahun.. Haisshh boleh crame kaki berdiri lama tapi ok jugak boleh lah makan kan and bawal skit ke office. 

Disebabkan bangun awal mestilah mata ni ngantuk yg amat.. Harap tak lah kan.. Hari ni tak Busy sangat KAt Opis sebab semua kerja dah diselesaikan tapi tak bermakna leh relax.. Nak dijadikan cerita bos buat pelik Arini dia bagi getah, plastik 5x8 dan kertas x pembalut makanan suh tolong kirakan.. Tidakkk!!!! But must do it 😔😔😔






Amacam?? Rasa2 bertambah ngantuk ke makin segar?? Hehehehe

Takpa lah but lah slow2 kan at least bila one day org tanya berapa kuantiti semua ni nad dah tau kan.. Hehehe 

Sempat lagi up sate blog tu.. Sesama ke release tension dan juling mata mengira kita post lah seentry hehe 😻😻😻😻

Popular posts from this blog

KEBAIKAN PENGGUNAAN SERBUK MUTIARA BAGI IBU YANG MENGANDUNG

O.Nature Aloe Vera Fresh Soothing Gel