Search This Blog

Sunday

Colour Artist

Bosan pula malam ni tak tahu nak buat apa.. Bangun buka laptop and edit blog. Sejak makin sibuk ni banyak mende dah lupa tentang blog ni. Sesambil tu dengar lah lagu kat joox. 

Sedang layan lagu nak scrol lah pilih lagu yang best sikit eh... terperasan semua lagu yang aku dengar ni nama artis dia diambil dari warna. hahaha.. jadi nak share lah ngan korang antara artis2 yang menggunakan warna sebagai nama mereka baik yang solo mahupun yang berkumpulan.

1. UNGU



2. PINK


3. BLACK


4. PUTIH


5. COKELAT


5. BIRU BAND


6. HIJAU DAUN


7. MAROON 5


8. MERAH


Banyak lagi sebenarnya violet, jingga, dan lain2...ada yang femes dan ada yang temes.. hahaha temes tu apa?? ntah?? dop tahu.. singkatan tak femes kot.. hahaha.. oklah.. dah kul 1.00 pagi.. tiba masanya nak tido.. Sesambil kita layan seround lagu dari Green Day - 21 Guns... Assalammualaikum..