Segmen Jom Catwalk Bersama Papaglamz

 SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAM ??  

Kelas kau PapaG !!~  hahaha!!~

http://www.papaglamz.com/2015/04/Project-runnaway-catwalk-next-top-model.html

Click Here  to join

*********

Assalammualaikum and Salam Sejahtera kpd semua yang sudi jenguk entri ni

Malam ni Nad taknak ketinggalan untuk join segmen dari Papaglamz. 

Kepada korang yang nak join atau nak tau lebih lanjut tentang segmen ini, 

korang boleh lah klik kat bawah banner yang cute miut tu. 

Segala tujuan dan syarat-syaratnye telah dijelaskan dengan ringkas dan padat.

Tak perlu amik masa yang lama..

Jom kita sesama join segmen berkenaan. 

So!~ kepada yang dah join and akan join jangan lupa tau..

berlatih lah catwalk tu.. 

jangan sampai tersadung udah...


Good Night and Gud Luck dear :)

Popular posts from this blog

KEBAIKAN PENGGUNAAN SERBUK MUTIARA BAGI IBU YANG MENGANDUNG

O.Nature Aloe Vera Fresh Soothing Gel