Search This Blog

Wednesday

Variety Show Roommate


p/s : Entry ni tulis pagi tadi kul 3.00am. petang ni baru perasan tak publish,muakaka tertido lah ni

Selamat Pagi buta kepada semua yang sedang membaca blog Nad ni.. hikhikhik....Tak leh tido lah malam ni..tak tahu nak buat apa.. Sib baik Astro kat rumah leh leh record.. Duk belek2 citer yang direkod nampak lah citer Roommate(Citer Korea) Variety show..Ala2 AF lah ni..

Citer ni memang menarik.. mula2 mcm bosan.. tapi akhirnya baru kita masuk dengan dunia mereka.. eceh2.. hihi..  Baca sini lau nak tau lebih kurang pasal rancangan ni >>SINI<<

Sebenarnya Nad ni bukanlah peminat citer or korea ni.. tp bila duk kat jauh ni takda member.. mulalah berjinak2 ngan drama, atau rancangan korea ni.. not bad jgk..

So korang yang tak pernah tgok tu jemputlah tengok.. hehe kt sini boleh tengok >> KLIK SINI <<