Wednesday

LANJUTAN SPECIAL GIVEAWAY 2013

Hye semua.. apa khabar.. huhuhu.. too busy skrg ni nak curi masa ke blog pun susah.. Nad kerja bagian Agro.. jadi kurang masa duk depan komputer.. tambah kt kawasan ladang ni internet dia tak berapa oke.. jadi susah lah nak update itu ini kat blog.. but.. dont worry nad tak lupa..

Untuk pengetahuan korang Nad akan lanjut kan lagi Giveaway ini.. sehingga 14/10/2013. 15 cuti Hari Raya Haji.. jadi boleh lah Nad curi masa sikit.. hehe.. Nad harap kalian tak marah n boleh memahami situasi ini.. Kepada sponsor yang tak sabar nak kasi hadiah tu sorry ea.. Kepada peserta yang tak sabar nak tau pemenang bertuah tu jugak sabar ea.. hehehe..

Oklah Nad nak closed entry ni dulu.. Nak ke farm.. Hari ini ada buah yang nak kene di harvest.. buah apa??? Nak tau?? Nanti nad citer dalam next entry ea..

Oklah.. Bye semua.. Salam Sayang :)