Sekitar planet gempak astro

Hola semua... slm.. pergh penat betul arini.. lepas setelkan beberapa hal penting.. singgahlah ke planet gempak astro yg berlangsung 2 ari di Kuantan kalau Nad tak silap..
Jadi semalam, Ahad Nad kesanalah bersama family.. wow.. dalam keadaan lecak2 kerana dek ujan masih ramai lagi orang ramai menjenguk ke sana..


Actually aku tak minat mende2 mcm ni... tak silap beberapa tahun lepas aku pernah p sekali dengan kawan baik aku iaitu Aisha.. lepas pada tu jangan harap.. panas2, ramai2 org mang tidak la kan..
Tapi arini pergila.. so kat sini Nad nak lah share sikit gambor2 yang Nad dpt masa ke sana.. Nad amek gambar adik je..sebab Nad tak suka bergambar.. hahaha
Oklah... jom kita nengok.. siapa yg ada.. :p tapi tak semua lah isi yek maklumlah...guna enset line tenat sikit.. hehehhe k la dah lewat ni nad bobok dulu ea...
Slmt mlm n assalamualaikum

Popular posts from this blog

KEBAIKAN PENGGUNAAN SERBUK MUTIARA BAGI IBU YANG MENGANDUNG

O.Nature Aloe Vera Fresh Soothing Gel