Thursday

Akademi Fantasia kembali lagi

Hai morning semua, arini ada masa sikit so jalan2 kat fb.. bukak lah fb Astro Gempak. Disitu terpandang satu banner ...


erkk .. Program kegilaan ramai?? apa tu???? ermm.. Nad rasa Akademi Fantasia.. korang rasa????

Ni tak tahu lah gosip ke apa ke tapi Nad ada terbaca di internet yang mana hari ini 23 Mei adalah Majlis pelancaran dan sidang media Akademi Fantasia 2013 .. betul ker???  Betul lah tu kot.. Kita sama sama nantikan lah yek.. 

Walau bagaimanapun jika benarlah AF kembali... korang suka ke tak??? well pada Nad, Nad layan je.. hehe.. and harap kali ini lebih best dari sebelum ni... just wait n see.. 

Tapi ni kalau betullah AF kalau salah... kita tunggu je lah program apa yek..Mana tau Mania ke apa ke .. kan kan kan.. :D

daa~~