Contest Blog Comel


Ahaks! sweet gile aku nengok banner ni.. comellll sangat..kretip jugak ea..

Okey berbalik pada tajuk entry... so memandangkan aku ada masa sikit.. jadi aku luangkan lah sekejap untuk join contest ini..

Contest anjuran Nabila biela... yang mana beliau kata pemenang2 akan dinilai dari pada 
blog yang comel..kemas...dan cepat loading!!

Sebut pasal blog comel ni.. erm... blog aku ni takdalah comel sangat.. takda katun2 :(
Ala.. mesti takdapat... Sama gak dari segi no 2... Kemas? senget menget je blog aku tu kan.. adoii..sempat lagi kot nak straightkan tiang2 tu.. hehe..renovate.. Dari sudut kecepatan loading tu aku tak pasti la.. sebab aku kat ladang ni internet kurang..so loading asik lambat je..

Memandangkan tuan punya blog yg akan pilih sendiri.. jadi biarlah dia sendiri yang menilai ciri2 yang ada dalam blog aku ni..

Sebenarnya hadiah2 yang ditawarkan juga menarik..Syarat2 dia pun tak lah rumit sangat..

Aku harap aku berjaya menuruti semua syarat2 yang diberi...

Harap adalah rezeki :)

Oke lah.. Setakat ini lah ea.. kepada korang yg baca entry ni..jemputlah join :)

::Tag semua yang sedang baca entry ni::

Thanks and regards,

Nadea

You Might Also Like

9 comments

  1. good luck.. terasa cam nak join jugak.. :p

    ReplyDelete
  2. 1 ciuman wow...cool !! good luck dear :)

    ReplyDelete
  3. all the best kakak yayank! muahh..hehe..mst terpilih nnt..blog nie chumell an :D

    ReplyDelete
  4. Moon : jom lah join.. hehehe... kasi ramai2..

    ReplyDelete
  5. masehhh leods : heheh 1 kiss for all of u.. ahaks!

    ReplyDelete
  6. yanaaa!!!~ hehehehehhe thanksss...

    ReplyDelete
  7. selamat malam.. dieba datang dari segmen yg sama.. :)

    http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/03/contest-blog-comel.html

    ReplyDelete
  8. makaseh dieba... semoga berjaya :D

    ReplyDelete
  9. Haiii awak , Ninaa dtg dari segmen sama , blog awak omei :D Good Luck !

    http://neynaproperty.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

    ReplyDelete