Sunday

Psy’s “Gangnam Style” becomes the most viewed video of on YouTube!



Move Over Justin Bieber, PSY kini raja YouTube.

Hari ini, "Gaya Gangnam" psy melepasi "Baby" Justin Biebers ' untuk menjadi Video yang dilihat sepanjang masa di YouTube!

Apa yang menakjubkan (nakjublah sangat ) tentang lagu ini adalah bahawa PSY hanya mengambil masa 4 bulan saja untuk  untuk mencapai lagu ini (Gangnam Style) manakala "Baby" Justin Bieber telah dimuat naik kembali pada 19 Februari 2010.

Actually sekarang ni kalau perasan lah kan.. Gangnam Style ni dah merata2 dah kan.. kadang2 setiap kali pembukaan konsert ke apa ke..even kat Malaysia ni.. still gak bawak style ni.. emm... mudah sangat ia mende2 mcm ni tersebar.. aishh.. tak berapa minat sangat mende alah ni.. tp tu lah...

Anggaplah ni sekadar info yang nad nak kongsikan dengan korang.. :)

Pic : from Google