Monday

Kumpulan Kecik layak menduduki Hot Seat di Maharaja Lawak Mega 2012


Maharaja Lawak terus mengembangkan sayapnya apabila bakal menemui peminat-peminat tidak lama lagi setelah berjaya menempah nama selain melakar kejayaan besar dalam memartabatkan bidang lawak jenaka dan komedi di peringkat yang lebih tinggi.

nad nengok nama kumpulan kecik ada kat dalam list tu pun lepas achoe pm suh vote dia.. nad pun vote la.. bila pomot tu mcm2 gak kelakar2 berlaku..haha ragam org bila diminta tolong vote.. nad ni kalau bab vote2 mang suka sangat la..sebab kebetulan kita ramai kawan kan.. cheewah..

kelakar..mula2 kesihan kat dia kene jawap komen org..nad ni jahat p tag nama dia..hahah mesti dia serba salah..tak jawap kang kata sombong..jawap kang pening plak.. sorang2 tarik dia masuk group fb.. minta itu minta ini..tp beliau cool je.. hehe takkan nak marah kan.. :P

nad pun ckp je kat dia kalau srabut unfollow je post bukan apa takut si achoe tu pening.. katanya wan dah tdo sebab baru lepas bertheather.. hehe.. untungler kan..  paper pun tempoh undian dah nak tamat.. harap mereka layak ke top3 ;)



Bagi musim terbaru ini, pihak Astro Warna telah membuat sedikit kelainan dari segi format pertandingan apabila peserta berkumpulan mahupun individu akan diberi peluang untuk menyertai pertandingan ini. Mereka akan dipilih melalui undian Hot Seat secara online dimana peserta yang terpilih akan terus berada dalam senarai akhir sekaligus melengkapkan jumlah keseluruhan senarai barisan peserta bertanding yang bakal diumumkan kelak.

so alang2 korang dah baca entry ni meh lah tolong undi beliau :)


1 - Dah klik Link tu , nanti akan keluar satu Website Maharaja Lawak
2 - Kamu LOGIN utk mendaftar d butang LOGIN dekat Makhota itu .
3 - Cari Video kami KUMP KECIK n tekan d butang UNDI SEKARANG utk VOTE video .

Tapi.. nad taknak memeningkan kepala korang.. memandangkan ini adalah hari yang terakhir, baik korang vote je kumpulan kecik..sebab mereka best! :)

nad mang mengikuti lah perkembangan dia di tv :) tambah pula achoe salah sorang dari rakan fb nad dan beliau tak sombong langsung dari first kenal dia.. huhu.. 

nad buat entry ni semata nak minta korang vote beliau :) kalau sudi la..tak sudi takpla.. :( nak wat mcm na.. hehe... oke la.. hope everything's gonna be oke :) tido dlu laa :)


p/s : sumber daripada wowberita dan thanks to achoe yang seyes peramah bah ko :) good luck kecik :)