Tuesday

GiveAway Blogger Bertuah by JiwarOsak Dot Com


wah... tahniah kepada abg feroz dan syok gile sebab abg feroz sudi buatkan giveaway special sempena 1 tahun domain jiwarosak beroperasi.. tahniah! sekali lagi.. :)

Hadiah dari sponsor2 semuanya hebat sekali..cayalah :) nak satu..pelis..harap2 ada lah luck. ehehehe..
aminn.. :)

oke.. mcm biasa.. senang je giveaway ni.. abg feroz takkan kasi yang susah2 ea tak.. tajuk entry.. banner..link semua dah. now syarat wajib adalah tuk folow n like semua senarai sponsor kat bawah ni :)
 
- AbgferOz - (dah lama dah follow.. hikhihik)
- Mia Liana -   (bukak2 terpandang syarat tambahan? erk..adess kene buat karangan plak.. mcm na ni ea.. hehe cubalah..harap2 menang..
Saya nak domain.com percuma kerana saya  nak membuat sebuat web yang mana dapat menghimpunkan semua member2 saya di group saya iaitu di cfc atau dahulunya dikenali sebagai mnc rileks santai. di sana nnt saya akan adakan pelbagai actiiviti menarik.. cheewah.. untuk memastikan silaturahim antara kami tidak setakat di alam maya saja.. :) selaras dengan web site yang masih dalam pembikinan rasanya sempat kot kalau tunggu domain ni.. hehe.. boleh lah menang harap2.. hihihii :)
- BlogFyna - (da singgah.. hehe..menarik..sempat lagi baca entry tiket legoland.. hehe) 
- Myravea - (yg ni takyah ckp banyak la.. si comel ni mang nad geram sangat.. dah la blog cantik.. wah best kalau dapat dia designkan header.. comel blog mcm tuannya.. ) suka lah dia pakai tudung.. eei geram..  
Nina Syakira - hehe dah kentut dah kat wall blog dia.. sebab nampak 1 org kentut.. :P


Kreatif lah beb! Page - done like! 
Shida Radzuan - sebenarnya kan.. nad suka sangat chatbox shida ni.. dah lama dah..nak cuik je rasa.. haha 
- Cik Pjaz - done follow n like page si pinky ni :) 
- Dkna Abza - comel dkna.. pelukis potret ke? 
Beatrice Kong - wah suke running man jugak ea :P 


Bibie Mumui - dh like :) 
EEsya Lavigne - ada cctv dalam blog dia jangan memain.. n tuk pengetahuan korang nad suka gile kaler blog dia..nnt nak kawen theme warna tu la.. harap sweet.. ahaha.. :P 
Encik Cerita - menarik..page yang banyak info 
 -CeritaKini - ni lah web dia ea.. nice.. :) 
Fatin Diana - dap nye lagu dalam blog :)

adeii.. penat plak lah blogwalking..lama tak blogwalking.. hahahaha.. rhat jap.. pekena air milo ais.. ujan2 ni syok gak............................... kmbali semua selepas setengah jam :) save dulu...

-  Diana Store - done like 
Lela Lelord - mama nak bedak arab pepelis.. hehe 
Yan Saflina - done like :) 
Luna Lee - nad tak jumpe button follow.. tp rasanya dah folow.. harap2 lepas la :( 
Mazri Khairil Mazri - hehe kite kenal khairilmazri ni.. dah like n folow :) 



Fairull Shops - hehe kalau menang simpan power 75 ea.. hehe.. :P 
MahaMahu - festime ke sini.. jap nak usha lagi.. =.= 
ﺍﺴﺭﻮ ﺍﻟﺣﺮﻓﻦ - wahh sophie paris... 
Kampung Kameq - ya tenangnya ati dgr lagu sini.. zikir :( tak nak tutup sampai siap publish :) 



Diera Tekikushika - wah... mcm menarik je entry sini.. mcm na header tu klip2..? 
Mohamad Nasir - singgah sambil baca entry pasal alyah.. tak tahu pun :O 
- Beckhrooy Skipper - mcm smart jer.. tp tak jumpe like page nyer button.. nnt nad usha sket lagi.. hehe ;) 
- Si Pipi Merah - comel hehe dah like page n folow :) 
toilet sat.. brb after 10 minutes.. :P
- NurAin Azman - comelnye tuan tanah 
- Leen Najib - keciknye tulisan..tp sweet... tenang jer.. :)
- Muaz Faris - muaznye blog ni takleh cakap apa la.. hehe.. selalu dah singgah  
- DuniaSebenarShida - dah like :)

oke.. dah jenguk dah semua.. harap takda yang tertinggal..kalau tertinggal tu :( sdihnye tak lepas pandang lah tu.. 

taknak cite pasal adiah2 kalaukorang nak tau korang kene lah ke blog abg feroz ni.. next nad nak tag kengkawan plak...


sekian dulu la..mana tau nnt ada idea lain leh edit lagi kan? hehehe klah sapa nak join silalah ea ;)
sayonara ~
 harap2 menang.. yippie