Saturday

#Tamat : Rileks Giveaway by MiszNadea & Liniey

Assalamualaikum..
 

Akhirnya tamat sudah RILEKS GIVEAWAY BY MISZNADEA & LINIEY(25/4/2012-25/5/2012)..Alhamdulillah nampaknya ramai jugak yang join Rileks Giveaway ni..Senarai peserta yang join korang boleh tengok kat sini  Senarai Peserta Rileks Giveaway ..Disini Nad dan Liniey nak ucapkan terima kasih tidak terhingga kepada korang yang sudi join Rileks Giveaway ni n yang support giveaway ni :D


Untuk pengetahuan korang yang join Giveaway ni kami akan mengumumkan pemenang pada hari ahad (27/5/2012) naa..insyaAllah..:)

Dan sebagai tanda terima kasih dan tanda penghargaan untuk korang yang join GA ni blog korang akan dimasukkan dalam bloglist RileksFm..Tujuan bloglist ni diwujudkan adalah untuk mengeratkan silaturahim antara kita sesama blogger yang join Giveaway ini..tidaklah perhubungan kita semua berakhir di keputusan Giveaway itu nanti..


sila baca entry2 yang lepas yang telah nad letakkan di Sidebar blog ni.. nantikan entry terakhir untuk Giveaway ini  pada ahad nnt..


p/s:Blog yang kami tak masukkan dalam bloglist mungkin disebabkan blognya tidak dapat diview dan andai ada sebarang pertanyaan atau nak buat sebarang perubahan atau pendapat sila tinggalkan di bahagian komen

Trima Kasih kepada RileksFM