Sunday

KEPUTUSAN RILEKS GIVEAWAY

Assalamualaikum... 1stly ribuan trima kasih kepada korang seme yang sudi join nad n liniey nye giveaway :)

ari ni secara ringkasnya nad nak umumkan pada korang pemenang2nya :)


seperti yang dijanjikan .. ini dia 10 peserta yang akan memiliki 10 hadiah misteri.. 6 hadiah telah nad warwar2kan dan 4 lagi masih belum diperolehi dari pihak sponsor.. seperti yang dikatakan, nad n liniey akan pilih 5 peserta menggunakan random.org setiap sorang..jadi nad pun dah pilih.. mereka pilihan nad (random.org) adalah :)


1. 54.♥ http://fatinitwitblogger.blogspot.com/2012/04/rileks-giveaway-by-misznadea-liniey.html

2. 28.♥ http://hazeim-miezah.blogspot.com/2012/05/click-this-banner-assalamualaikum.html

3. 19.♥ http://norsyuhadajohan.blogspot.com/2012/04/rileks-giveaway-by-misznadea-liniey.html

4. 12.♥ http://amyrazz2.blogspot.com/2012/04/rileks-giveaway-by-misznadea-liniey.html

5. 37.♥ http://gilecontest.blogspot.com/2012/05/rileks-giveaway-by-misznadea-liniey.html

manakala 5 lagi peserta pilihan liniey adalah :


6. 51.♥ http://lollipopmasammanis.blogspot.com/2012/04/rilexs-giveaway-by-mizsnadea-liniey.html

7. 27.♥ http://nuratiqahnajihah.blogspot.com/2012/04/rileks-giveaway-by-misznadea-liniey.html

8. 63. http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/05/rileks-giveaway-by-misznadea-liniey.html 

9. 14.♥ http://faralalalala.blogspot.com/2012/04/rileks-giveaway-by-misznadea-liniey.html

10. 35.♥ http://iemagurlz.blogspot.com/2012/04/rileks-giveaway-by-misznadea-liniey.html


oke.. tahniah kepada 10 pemenang :)

kemudian nad nak warwarkan kepada korang yang mana pengomen terbanyak (lebih dari 31 komen = berdasarkan widget dan kiraan manual :) ialah Sydi yang mana akan memiliki sebuah domain. :) tahniah kepada sydi..tak sabar nk nengok dia nye domain apa ea... ihihi :D

juga kepada  http://bakul2011.blogspot.com  yang mendapat tempat kedua bagi pengomen terbanyak :)

bagi kategory seterusnya.. saya menjanjikan 1 hadiah misteri untuk peserta yang membuat entry yang terbaik... pemilihan ini bukan lah menggunakan random.org tetapi akan dipilih setelah di persetujui oleh rakan blogger yang lain iaitu Ana Dira dan Mis Iza . dan mereka yang terbaik adalah

>> http://aunisyifaa.blogspot.com/2012/05/rileks-giveaway-by-misznadea-liniey.html

kami juga mencari 3 pemenang untuk topup RM10 untuk diberikan kepada mereka yang telah meletakkan chatbox RileksFM di blog memasing... dan 3 mereka adalah....

1. 56.♥ http://cikpuanmudaumi21.blogspot.com/2012/05/rileks-giveaway-by-misznadea-liniey.html 

2.  63. http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/05/rileks-giveaway-by-misznadea-liniey.html 

3. 39.♥ http://serenity-lover.blogspot.com/2012/05/rileks-giveaway-by-misznadea-liniey.html

inilah dia semua keputusan telah saya umumkan.. tahniah dan trima kasih saya ucapkan kepada anda.. seperti yang anda ketahui saya pernah berkata yang mana




berita baik kepada semua yang join ke group MNC Rileks Santai di FB .. saya akan memberikan hadiah misteri juga kepada mereka yang berada disana.. kira mcm cabutan bertuah lah.. weewit.. nak tahu apa dan mcm na.. ha..nantikan update seterusnya nnt.. :) Jadi yang mana belum join... cepatlah join


keputusan untuk hadiah  bagi bahagian kat atas masih belum ditutup so anda semua masih boleh join group ini lagi :)

kepada semua pemenang anda boleh lah pm nad nye fb dengan add MISZNADEA ...

Untuk pengetahuan anda juga..semua nama peserta yang menyertai giveaway ini.. nad ngan liniey dah masukkan korang kat dalam bloglist RileksFM . kalau ada nama yang tertinggal tu bgtau lah ea..

rasanya takda apa nak diupdate dah..kalau terkurang ke apa ke.. nak tanya anything..just kat komen ni ea..

salam sayang dari saya n trima kasih...