Digi wwwow awards 2012 dah mula? terkenang kenangan lama

alhamdullilah... dup dap dup dap.. pejam celik pejam celik... dah 26/3/2012 :) ermm... dahlama berblogging..tp banyak lagi yang masih belum dipelajari.. erm..kekangan masa.. menjadi punca utama.. dah kekangan sikap no 2.. wkkwkw..padahal kekangan sikap no 1.. maksud dia..pemalas.. wkwkkw..blog ada.. tp malas nak kembangkan idea berpikir... ea tak :P

 

oke.. berbalik kpd tajuk..kekekek... tengah duk jalan2..blogwalking lah kiranya.. jumpe lah satu blog ni.. wah!!~ tertarik.. hahahaha... nak tahu tak blog apa? blog UzairOthman . hehehe.. duk stalk kat blog dia.. terpandang lah satu entry ni.. nak tahu entry apa.. ha.. klik lah namanya... faham lah korang.. hihihi...

bile duk pandang lah entry tu.. haishhh..mengamit 1000 memori.. haha betul ke ayat.? mengamit tu.. maklumlah..before ni nad adalah salah seorang peserta Digi wwwow award 2011....


bila nad pk balik semua kenangan tu..rasa mcm seram plak nak join..kihkhih... tapi bile pk2 kan balik..apa salahnya nad join.. dia terbuka kan.. so dengan pantasnya... zaas!!~ nad submit lah blog nad.. hahahahaha :D


mcm biasa.. nad mempertaruhkan blog nad..blog yang tak bernilai langsung pada korang.. but dia sangat bernilai pada saya... ya! sangat bernilai...


bile pk pasal populariti.. dah tentulah nad bukan golongan yang popular..tambah2 nak jadi blogger of the year? aishh..berangan aja lah nadea... 

tapi bile pk balik.. nad rasa mcm terai lah sekali lagi...

kenangan manis pada 1st award dulu.. nad dapat merasa duduk top 3...




 




kenangan pahit plak... banyak dapat kritikan2.. hehehehhehe :P lawak kan... adoii. siap tak leh lupa..ada org sound.. kalau dah newbie tu newbie je lah..jangan sampai jadi b*b* ... lol.. sentap.. adoii.. 


hahaha..sapa nak baca entry2 nad pasal digi wwwow award 2011 ... korang leh klik je link kat bawah ni 


ok lah..... skrg ni tempoh nak submit penyertaan.. tarikh start vote 23 april ni..sampai 13 may 2012 .. hehehe nebes.. ada tak sesapa sudi vote lagi... harap2 adalah kan :D

so kepada korang yang nak join awards ni.. selamat berjaya nad ucapkan.. kalah menang no 2 yang penting semoga hubungan sesama kita akan tererat :)


D`sini bermula persahabatan..berkembang menjadi cinta..dua hati satu jiwa.. melayari impian terlaksana.. ? ? ? moga silaturahim akan lebeh erat antara kita tanpa ada sempadan :)


You Might Also Like

5 comments