Thursday

Imam Muda Najdi digodam? Rain7 memberi penjelasan.

fuh! hacked! hacked!!~jangan sangka... kalau meke ni nak hack!~ sapa2 pun boleh..jadi kepada korang yang berada di alam ini..hendaklah beringat k.. bak kata pepatah ntah siapa cipta.. 'hati2.. ada yang memerhati'


sebenarnya isu hack menghack ni.. bukan lah baru.. cume tu lah.. bila dia datang..ha!!~ ni lah jadinya..

okey.. actually kita semua baru dikejutkan dengan isu akaun twitter Azwan Ali telah di hacked.. tak perlu dinyatakan lagi..siapa yang hack nyer..seme dah tau..meletop2 dah nie.. ea tak?

hehehe!!.. dan tak disangka.. akaun facebook Imam Muda Najdi juga telah digodam!~ 

isk isk isk.. nak kene sapa yang godam tuh.. amboii.. jom kite jengukk keadaan facebook beliau.. :(


========================================================



========================================================
========================================================


wah!~ siap tinggalkan link fb lagi.. nad pun apa lagi.. cepat2 lah p pm Rain7... ehem2.. nebes ni nak pm dia.. takut nnt nad plak kene hack.. maklum lah masta kan. :P

nad ni tanya dia 3 je soalan : n dia ngan mesra menjawap :D

1. kenapa Rain7 hack Iman Muda Wan Najdi?

  • rain hack dia untuk memperingat kan untuk dia supaya berhati2 di alam cyber



2. Bape lama nak reman page tuh?

  • rain reman page dia selama 3 hari.kemudian rain akan memulang kan page itu kembali


3. Ada apa2 ucapan tak kepada semua.. mana lah tahu kene maki seranah ngan peminat ke apa..

  • saya rainseven ingin meminta maaf kepada siapa-siapa yang tak sokong tindakan saya yang hack page imam muda nadji.ini untuk kebaikan page itu juga.untuk memberi amaran kepada owner supaya berhati2 di alam cyber.bagi mengelak kan page itu di hack oleh blackhat.nothing is secure in cyber world
========================================================





========================================================



p/s : 1 je nak pesan.. berhati2lah di jalan raya  ^_^ peace.. ingat pesan Rain7 tu.. 

'Nothing is secure in cyberworld'