Tuesday

Berwajah Baru

hehehe!!~ tak banyak yang nad nak citerkan skrg.. sebelum melelapkan mata.. nad curi masa sikit nak mempekenalkan header baru yang nad edit dari yang sebelum ni.. sepanjang nad aktif lam blogging ni.. ni templates yang ketiga.. 1st nad gune yang basic... then nad gune templates yang telah di design oleh solehah..alah pemilik blog empayar bintang tiga tu.. hehe! smart tau header dia.. so nad still akan gune header tu.. mungkin untuk blog yg akan datang.. masih lam pemikiran.. hehe!!~ :D mana tau nad nak wat toturial blog ke.. apa ke.. ea tak?? leh gune templates tu..

so yg ketiga templates ni n nad rasa ni yg terakhir kot.. insyallah.. templates ni di design oleh alieff.com. dia design bile nad join giveaway dia n nad dapat no 1 beb!!~ :D hehehe.. so ni lah adiah dia.. n nad puas ati ngan hasil dari beliau!~ syes nad mang suke artwork dia..smart..

so kat sini nad nak tunjuk lah kat korang.. ni lah header pertama nad


smart tak?? solehah wat..  pastu alieff edit header ni sebab nak sesuaikan ngan templates baru yg dia design kan untuk nad.. jadi lah mcm ni.. 


hahahha!~ cun kan... pastu nad ni nak lah ubah sikit header ni.. nak isi pic lain... yang sopan sikit.. so skrg ni.. ni lah yang terbaru dari nad..  sorry lah ea incik alieff.. nad edit selamba je.. tak bgtahu cik alieff pun.. so srg ni lah dia header terbaru nad.. harap kekal sampai biler2.. hehe.. insyallah :D


keh kehkeh!!~ so.. kekalkan lah mcm nie... n kalaukorang ada nak komen ke apa ke.. silalah tinggalkan komen anda.. mana tau browser yang korang gune untuk view blog nad.. buat header ni serabut ke.. apa ke.. bgtahu k.. :D k lah dah lewat nad nak tdo..esok kerja.. nnt nad post entry lagi ea.. salam korang..maseh sudi jenguk nad kat sini.. byee :f