Thursday

MnC ?? Apa tuh?

haii!!~ Assalam... cheewahhh... nengok lah tajuk entry poyo ku apa.. hahaa!!` MnC ?? apa tuh?? kehkehkeh... nad ni nak ngengada sikit.. hahaha!!~ org buat group nad nak jugak.. kahkahkah!!~ boleh ker? alaaa!!~ boleh lah... so nad nak lah ajak korang seme join... uwaa!!~ takda kuasa nak join? sampai ati...




okey... untuk pengetahuan korang semua lah..nad baru je buat satu group kat fb... nad namakannyer sebagai MnC - MiszNadea Community

hehehe!~ kenapa nad buat group nie... ??


1 jer sebab..... 

-
-
-
-
♥ ♥ ♥ disini bermula persahabatan..berkembang menjadi erat..dua hati satu jiwa..melayari impian terlaksana.. ♥ ♥ ♥ moga silaturahim akan lebeh erat antara kita tanpa ada sempadan :) berkongsi ilmu didada .. hatikan gembira :) "


-
-



hahahaha!!~ so korang leh tambahkan kenalan kat sana..

kat sana ada ramai blogger.. fesbuker...chatters.. hehe... [ramai ker?]

kalau nak pomot link ker... iklan2 korang ker... apa salahnyer kan :P

nie baru lagi so mungkin tak sehebat group korang tp nad tak pentingkan semua tu..

friendship is more important 

lastly... salam pekenalan n jom join group nie