Monday

Contest Blog Saya Smart


chumel pic ni kan?? hehe..tadi aku p lah blogwalking..kahkahkah...bosan kan duk umah sorang2..bf takda..so p lah jalan2 kat blog..jumpe lah blog dak chumel ni.. dia buat contest lah.. hehehe... nak joinl ah..

nengok peserta mak aihh..ramainye..takpalah..masuk je lah ea :D

okey.. jom kita nengok syarat2nya :p





Syarat penyertaan contest nie mudah jew..



1. wajib follow blog nie..    <----- dah folloo




2. terbuka kpd semua owg k...  <---- mang sah2 orang den ni




3. buat satu entry mengenai contest nie n tag kpd 4 owg..x kisah laa sapa pown  <--- berehh jep




4. last sekali...tinggalkan link kowg dkt comment box bwh entry nie   <----- semestinyer




Info :




Tempat pertama akan menang RM 150 <---- wow... boleh tahan




Tempat kedua lakk RM 100  <---- berbaloi2




Tarikh tutup 20 Mei 2011..tarikh nie x akan di ubah...    <--- set kat kalender la


-
-


okey... tu seme syarat2 kat atas..nad dah folow...ermm..btw nak tulis apa ea pasal nie..takda apa2 lah kot..just nak bgtahu owner dia sweet..blog dia pun sweet..meriah.. wow..peminat kpop rupanya.. hehe..

kalau sy menang... duit tu..leh wat.. beli apa2 je lah.. wit tambahan.. kalau tak menang pun takpa..

so..nad nakk tag 4 orang kawan baik nad..





p/s   : wish luck kat seme peserta yang bertanding