Takkan Ada Peluang Kedua..Gagal Selamanya!!!~

Stressnyer!!!~ esok exam mcm na nie.... uwaa!!~ susah nyer belajar sambil kerja ni... dah lah kerja berlambak. buat akaun plak tuh..nak pecah kepala..semua ada dateline..report tu lah..analisis nie lahh...emrmm,!!~ mcm2.. key in itu ini lah..update sana sini lah... mana nak hafal study lagi... exam dah nak dekat..chapter pun tak kaver habis...mcm na nie... takutnyer kalau failed....aku risau..skrg ni nak study pun mcm takleh masuk... post entry jap..kot2 leh luah apa yg terbuku..tp bila taip separuh jalan..pastu tak dpt nak teruskan..mcm na nie..esok subjek FIN426.... kene baca jepr.. ni yg susah..kalau mengira boleh lah..

ermm.. kul 11 baru nak bertolak dari kuantan..turun pekeliling..pastu... dari pekeliling kene shoping2 dulu..,hehe maksudnya jalan2 dulu lah... tumpang umah sedara..hehe mujur asa sedara kat kl..leh lah tumpang n minta dia antakan... alhamdullilah sebab dipermudahkan satu hal.. esok exam kul 2.15... ermm... sempat lagi nak study malam nie n esok..lam bus pun leh study kan?? boleh ker??? kalau boleh n tak pening lah...takut2,,aku berdengkur..hahaha,,..berdengkur ker?? tak senonoh plak..takdalah... adess... mood pun dah okey jampun dah nak dekat dah kul 11... now nak p packing baju...masak... mandi sekali lagi... tukar baju....dannnn!!~ calooo ke KL.. ahha.. btw nak thanks kat kak shya sudi  tinggalkan skooter dia... tempat nek bus dekat ngan office.. so pinjam skoot dia... nnt skoot dia anta kat office.. aku terus nek bus.. n nak ucap thanks kat kak ct sebab sudi teman aku ke KL.. maklumla aku nie penakut nak nek bus sesorang... hehe.. k lah nak wat kerja..kemas2. bye..thanks yang sudi membaca... assalam :)


nie lah kak ct.. hehe single lagi nie..sapa nak ngorat.. leh isi form..hahaha boleh plak.takdalah.. nak wish kat dia maseh sebab sudi teman nad dua ari untuk amik exam...


nie plak kak shya.. ehehe.. maseh kak chya sebab sudi pinjam kan nad moto skooter kesayangan kakak.. ehhee.. sweet kan kakak nie..tp dia nak kawen dah ujung bulan 5 nie... dia cantikk.... dia lah akar pakai tudung mcm dia..tpp..alamak..tak jadi plak..sebab muke nad tembamm..nampak chubby sgt2 :(


You Might Also Like

7 comments