Monday

Bila nasi dah jadi bubur

haii... wah..dah bersawang blog nad nie rupanya..lama gile tak update blog..aduhaii..busy nyer..seme mende tak sempat nak wat.. 23hb ni 1st paper.. adess.. mcm na nie tak catch up lagi subjek tuh.. uwaa!!~ dan dalam tak cukup masa leh plak ari ni keluar jalan2 dari pagi smapai ker malam.. ermm.. ari ni kuar ngan boss n kawan2 se office lah dalam 15 org.. mula2 kami ke megamall..main bowling..aduhai.. teruk betul aku main ari ni..bukan aku sorang lah.. seme ke longkang.. mungkin sebab lama tak main kot.. bayangkanlah hanya dapat 36 point jer.. aduhaii..malu.. :( tapi takpalah nnt men lagi.. jelas2 lah team aku kalah... pas makan boss belanja kami seme makan Johnny's..maklumlah arini birthday isteri boss kami..so kami makan stemboat..perghh.. best jugak cume geram ngan anak boss yg darjah 5.dia nyer nakal... tak padan ngan perempuan..tp bila dipikirkan balik..takdalah geram sangat..pas habis makan lam kul 5 tu kami terus ke kompleks teruntum..sebab kami nak karaoke..sampai lah kul p.. bestnyer pusat karaoke ni..kami takdalah sampai cuai sampai tak p semayang..gilir2 kan..pas karok..kami plan ke teluk cempedak atau panggil je TC.. kat TC kami lepak kat sambil pekena nasi sebab perot lapar.. so apa lagi..order lah.... tomyam ayam..nasi dan jugak telur bungkus..pas makan2 kami round se dua kat situ then!!~ byeeeeeeeeeeeeeeee................. hahahhaah.... gile kan.. bukannya nak duk kat umah nak study..ermm nadea..naadea....nnt lah update mta mcm tak larat gile.. nakk tidoooooooooo....