Friday

Update Page My`Pic


salam semua!!~ hahahha!!~ bosan plak kat opis nie..ngh rehat..buka lappy n post lah kejap.. tadi update page My`Pic...hehee..so post sekali lah mende tuh kat sini..aci tak?? aci lah kan?? buke naffnang tapi tak faham :( mcm na nak gune..knp tak ada apa2 berlku :( nak edit blog dah tak tahu nak wat pe.nak post entry...tu lah kot... nengok je lah apa yg nad akan buat jap2 lagi untuk habiskn masa 1 jam 30 nie.. :(



pic ni!~ nampak chubby kan... teringin nak pakai tudung2 macam org len pakai..tp tak jadi..nak pakai shawl konon..tp.. uwaa!!~ nak jugakk!!~ tp kene berani lah sebab nnt jadi bulattt...mcm nie :(



heheh!!~ terpancang idung ku ni yang dah macam jambu!!~ :( jambu pun jambu lah kan...



hahaha!!~ kekononnyer chumel lah buat muke mcm nie... ya ammpunn!!~ bulatnyer ko ni Nadea



nie time kat office... sempat lagi..gambar ada secopy jerp..nak edit2.. tersave... jadi takleh undo dah!~ so tak dapat nengok warna sebenar..itam putih je..hehehe!!~ burukkan :(




suke sbnrnya ngan pic nie!~ persahabatan ni mcm belon..kalau kita lepaskan tali persahabatan tu maka kita takkan dapat balik dia sebab dia dah terbebas di langit biru.. jadi untuk tidak kehilangan persahabatan tu..sy akan ikattt korang sebaik mungkin... hehe!!~