nak minta maaf kat semua kawan2 blogger

huhuhu!!~ xtually ari ni fikiran terganggu...rasa bersalah sangat..mungkin sikap nadea yang kalau rasa bersalah akan terus down.. kenapa lah jadi mcm ni... semalam nadea mencetuskan ketidak puasan ati ramai pihak..pasal kes2 deejay tuh.. n tambah plak ketegangan kat ofis ni... susah ati.. bile pk my xbf tinggalkan diri ni..sebab salah diri sendiri dan macam2... taknak di salah kan tp.. keadaan kat opis.. dak2 cawangan anta lambat then sy jugak disalahkan..sbnrnya... pasal kes deejay tuh takda sapa salahkan sesapa.. cume rasa bersalah jer..sebab jadi mcm ni.. ntah lah.. ari ni kat opis rasa stress sangat..dah lah tetibe rasa mcm nak kene drop jerp subjerk QMT425 tuh...sebab busy sgt..busy ngan kerja..mana nak bahagi itu ini..tp sbnrnya nak kata bz tuh takdalah sgt sebab stilll lg leh spend masa bw n chitchat2...entahlahh...serabut..permulaan tahun yang menyakitkan....dengan keadaan kat opis..dengan masalah cinta2 ni..kepada semua sy nak minta maaf pasal redio tuh..ada silap faham sikit...kepada QQ n AF nak deejay leh jerp...teruskan..hehe...layan rockkk!!~uwaaa!!!!~ tak tahu nak xckp apa lagi..ngah taip2 rasa mcm nak jerit.t....bek sy stop sini dulu :(

You Might Also Like

5 comments