Thursday

Nak dgr redio??tp tak leh???

entry kali ni nak tunjuk kat semua...mungkin ada yang nak dgr redio tp takleh..redio dari blog lah kan..??...okey..kalau korang gune internet explorer dia.. cara dia mcm ni... contohlah korang masuk blog Nadea pastu konon2 nak dgr saya deejay... tp masalahnya korang masuk tak dgr paper... yang kuar adalah mende ni...








korang nampak tak tu ha yang kat atas tuh..aduhai tak tahu plak mcm na nak zoom..hehehe...ala mesti korang pernah kan kuar mende tuh...



kalau kuar mende tuh jangan risau..ia bukan virus...



korang layan jerp..maksudnya korang klik mende alah tuh..




bile kuar mende ni korang terus jer klik Run Add-on ... pastu akan kuar satu mende yang suh korang Run.. then korang pun Run.... pastu..refresh balik..haaa!!~ gerenti berjaya.. kalau untuk browse lain mcm chrome or mozilla mungkin ada yg suh korang dunload something n install... saya dah pernah cube..tak susah..korang try lah...

sorry lah nak terang banyak2 mcm susah... harap korang faham..just tunjuk step pertama..yang lain korang follow lah ea.. sebab.... korang semua dak2 pandai kan??

k lah..lapo ni..nak makan maggi jap :D