Sunday

izinkan sy gelak???? hahaha tak leh blah ayat !!~

salam semua (sambil tergelak sorang2 depan lappy baru) adess... baru jerp nak zz... lepak kat SB (Facebook) ... ngah baca2 komen tertarik ngan satu ayat.. jap nak add pic  ....






tak ker kelakar.. beria dia komen....

Puteri Katek
macam siot aje, dapat call free xdapat call orang...banyak songeh la celcom ni, nak yang UOX la, pastu kena 8PAX la....kalau nak kasi ikhlas call free seminggu KASI AJE LA!!!! tak payah ar banyak songeh!!! baling gak hp ni kang.....haish!!


so kami yang lain2 ni... ingat ke bestday dia.. ramai lah meng wish kan... n suh dia sabo2... wkakakakakka!!~ tapi takleh blah ayat dia yang ni...


Puteri Katek 
apa la korng mepek ni...huwaaaaa....firstly nk ucap TERIMA KASIH, tapi actually, no celcom ni sy daftar atas nama KAWAN saya...huhuhu...besday dia 26 FEB, besday saya 2 JUNE....lambat lagi.....IZINKAN SAYA GELAK SEKEJAP BOLEH????? WAHAHAHAAHAHAHAAHAHA


tanpa disuruh... aku sendiri tersentap ngan statement dia..ceitt... ingat ke apa... ades.s... lawak!!` lawak!!~ korang jangan plak ckp tak lawakkk!!~ sebab... seyesly terasa mcm kehampasan sangat....


aduhaii.. dengan sebab ini... mata ni tetibe tersegar dari kemengantukan....aduhai... kalau duk kat blog ni.. leh parkinson ngan kerenah blogger2 ni...

IZINKAN SAYA GELAK SEKEJAP BOLEH????? hahahhahaha!!~  aduhaiii... sakit perott.... 

sambil ngan sengeh sorang2... tibe2... dgr org ketuk pintu n ......

mama : Nadea........................ tak tido lagi ker?? bawak2 lah mengucap nadea... p tido tuh.... apa lah nak jadi ngan ko ni nadea...

nadea : okey2... nak tido dah nie... sambil lari  tutup lampu n buke pintu n salam tangan mama... okey2 mama.. along tido...

pas tutup lampu.... amik ear phone... pasang kat lappy.. angkat lappy n baring atas katil sambil selimut ngan lappy2 sekali... hahahaha!!~ terdetik dalam ati.. adakah aku ni dah gile............... ala... setengah jam lagi..pastu tido lahh.. sorry mama... hahaha :P