BCR???Ceit!!~ Kucar-kacir hidup aku!!~

Kenapa lah jadi mcm ni…. Hari ni aku nak luah kan sesuatu yang selama ni aku pendam..aku diam jerp..biarkan jerp apa yang berlaku..sedap2 korang post entry itu ini… kali ni tibelah giliran aku plak yang nak post..korang jangan nak marah2 r..aku ckp apa yang aku rasa betul… korang tak suke…boleh blah…

Hehehe.... cakkk!!~ gile ke apa?? nak burukkan BCR... padahal BCR ni best abissh... hahaha..saja jerp... wat post mcm nie... lama tak update n3 baru..ealah dah demam lama sangat..campur ari ni dah dekat 7 ari dah..uwaa!!~ yang paling takleh tahan.... ari ni bibir sampai bengkak n idung berdarah..semua sebab panas sangat doktor ckp... uwa!!~ bila nak sembuh ea... insyallah..pasti akan sembuh...yang penting kau kene kuat... aku ni asyik melayan jep demam ni kan... erm...okey..berbalik kepada tajuk post tuh.. aduhai... hehe..gurau2 jerp..korang mesti xcited nak baca kan..tambah2 kepada yang anti BCR tu... kan!!kan!!~



mana plak BCR ni mengucar-kacirkan hidup aku..bahkan BCR nilah wat aku jadi lebih tabah..berani n pendek kata make my life more better than before (adess.. betul ke english aku nie) hahkhakhak....!!~ yang paling geramnya kat BCR ni..dia wat kita addict plak,,,uwa!!~ kalau tak datang sini n chitchat2 sehari..uwaa!!~ tak keruan..hehehe.... walaupun just baca dah okeyy....hehe.. kat sini best tau..ada ramai kawan2... pendek kata kami mcm dah kenal berpuluh tahun..padahal..hikhikhik..... Xtually 1st time kenal or tahu pasal BCR ni bile masuk blog FS.. sapa tuh FS???? FS tuh adalah salah sorg org kuat kat situ... haa..dia lah yang kenalkan BCR ni... hahaha...ehh bukan2... masa tuh tak kenal lagi dia.... masa tuh jenguk lah blog dia yang smart tu kan... ada lah meebo chat BCR ni..masa time gune meebo chat tuh.... hehe..sempat jugak nad masa tuh kan..hehehe!!~ (sapa sempat mesti tau) masa kat situ... semua dah ada...ramai jugak lah..tp nad masa tuh jenguk2 jugak lah..ingat senang ke nak leh join meke..nak masuk sekepala... huuhuhu!!~ susah.. maklumlah meke semua blogger2 yang dah hebat..nad ni apalah sangat.. a new blogger yang sedang merangkak pelahan2... mcm na nak rapat ngan meke ea...hehe... masa tuh nengok follower ada 194 kot (tak pasti) hehe... lupe sudah... haaa!!~ terpk nak wat satu yang keke..kelakar plak... wat lah announce kat BCR tuh... kata sapa jadi follower yg ke 199 dapat hadiah...hahahaha!!~ tup tap tup tap... dapat lah pemenang dia..iaitu SG .... hahaha... tadi FS.. skrg SG plak.... masa tu lah bermulanya hubungan persahabatan kami semua.. masa tu lah start kenal JT (orang paling Kuat BCR),CL,CG,Elyna,QQ,CF,Aisya,SS,Farah,LuRiM, AdamXis,AI,RR,Farhan AJ,TC,Adamzico,Mk, dan ramai lagi lah yang tak dapat nak disebut sorang2... pendek kata mang silaturahim yang diterapkan dalam BCR ni mang best lahh.... Bayangkan lah.. kat sini..apa jer kekeliruan yang ada..pasti akan dapat penyelesaian..walaupun bukan sepenuhnya tapi akan ada..meke2 kat sini bersdia dalam apa2 saja bentuk pertanyaan... tak lokek dalam pemberian pendapat dan nasihat... dah lah tuh masing2 kat sni ada kelebihan... ada jerp kerenah. celoteh dan ragam2 meke ni... yang tak kering gusi dibuatnyer..mcm nad ni..dah lah demam n batuk..bila duk kat BCR chat yang skrg dah canggih... hilang rasa sakit.. gelak jugak walaupun terbatuk2... hehehe... di tambah plak ngan icon2 smiley yang ada kat situ.... hahahaha!!~ lagi lawak dibuatnya.. mcm2... hehehe.... nak dijelaskan kat sini mang panjang lebar.. kalau korang tak percaya,,korang tanyalah salah sorang dari meke... saya yakin..korang yang faham pasal ni..mesti akan tersenyummm baca n3 ni.. contohnya mcm malam nie...hahahah,,,, kami ngah borak2..tibe2 Mk menyampuk..masalhnya dia nyampuk sikit jerp..tp pic dia wat nadea gelak... hahaha!~ sampai adik nad pelik ngan nad.. hehehe..nengok ea.. jap nak upload...

-
-
-
-

tadaaa!!~ nampak tak pic apa yang si Mk letak...hahaha...usop Hantu Kak Limah.. malah..semua chatter len termasuk aku copy link tuh n gune pic tu jugak..sambil2 kami ulang balik ayat2 usop lam HKL tu..hahaha!!` plawok..plawokk..plawokk.... kita bakoo kita bakoo.... hahahaha!!~ kelakar kan... erkk..jangan kata tak kelakar...hehehe..sebab nad ni tersenyum sesorang dah nie sambil naip mende alah nie...

Korang mesti penah nengok post2 entry nad yg lepas2... asik sedeh jerp..frust lah apa lah..tak dalah ayat yang happy2...skrg nie..ehehhee..... jiwa tenang n hapening jep..kalau sedeh pun..tak lama...seronokk kan!!~ yiepiee.... actually kawan makin bertambah dalam ni..yang lama makin erat..yang baru akan tererat...kan kan... Dulu aku ni gile Mirc.... tapi bila duk sana buat aku ni mcm ilang focus..asik mengfeeling jerp..maksudnya terjerat dek cinta kat sana..hahahaha...hampeh..malas cite..konon2 majok dari sanalah join blogging ni... tp alhamdullilah.... makin okey...dan tak pandang lagi Mirc ni..tp kadang2 jenguk jugak kat sana..ea lah ramai kawan2 kat sana yang baik2 n best2..kadang2 kalau rindu nad jenguklah meke..tp nad kata masuk selalu tu tak boleh lah... now.. nad nak kene consentrate kat study..kerja.. n BCR..even facebook pun dah tak lalu nak masuk... tp mujur lah nad ni bukan gile yM kan???? Nad mang tak suke Private2 Mesej ni.. sebab tak suke nak ckp berdua2 nie..sebab tuh suka BCR ni dia..leh ckp ramai2... Mcm kat cenel jugak...


Okey..ada jugak kawan dari Mirc yang join Blogger.. for example.. Batu^Nisan n Minad... Dua2 ni nad kenal dia lam Mirc.. Sorry lah sebut nama kalian...hahahah!!~ So dah kenal dak dua org ni lah.. yang len baru2 kenal..tp seyesly nak tekan sekali lagi..best Giler BCR ni....Klau takkan aku link kan Web BCR kat page Blog aku tu kan..heheh.. Apalah nad ni..kejap aku..kejap nad..kejap Nadea... hehee..mcm tuh lah bila taip ikut ati ni...kuat jerp taip..betul ke salah ayat ni malas nak edit balik...kalau2 topik ni kluar tajuk...sorry lah ea.. k lah kat bawah ni nak kenalkan korang ngan nama singkatan yang aku sebut tadi... Jap!!~



hahaha!!~ penat sudah.. mengetag nama2 yang disebut nie..so korang nak kenal meke..jemput lah klik nama tuh.. k lh.. dah  tibe masa undur diri... nak wat assignment bye semua... Love BCR !!~ :d






 

 

You Might Also Like

20 comments