Sunday

demam tak baik lagilah


huhu...salam semua.. hehehe..aduhai..dah 3 ari demam nie..tak bek2 lagi..ermm...tadi p hospital..adess..pas check..doktor kata demam panas je...tekak bengkak terukk... huhu...teruk gak..ades..hopefully sempat baik..sepatutnya bulan ni kene p shah alam..adess..kelas dah lah jarang2 masa ni plak demam n tak dapat p kelas..tak pasl kene tunggu bulan 3 plak the next class.. uhu!!~ hopefully sempat catch up... adess... pas p ospital jalan2 p bandar..ades... nampak lak org jual lappy..nengok2 wit mcm lepas je beli..apa lagi... p lah usha2...








hahahaha...malas plak nak rotate.. ni hp pavilion dvII .. tak sampai setahun gune...
ni yang baru beli tadi... besar sikit..

 hahaha!!~ hampeh..tak pasal2 ada dua lappy... tahan tinge kene bebel ngan ayah sebab katanya membazir..sbnrnya bukan membazir..

nnt leh kasi adikk.. kan kan kan :D






 
=
=
=

nak beli yg mahal tak berduit..beli je lah yang biasa.. jenapa hp... leh tahan gak mahal dua ribu lebih.. tp ada i3 , Ati dah juga ori nyer w7.. sbnrnya aku baru beli lappy jugak tak sampai setahun..sama gak hp..tp dia nyer prosesor mcm tak best amd athlon neo..tp org kata best..hehe mana aku tahu..yg ni ram dia 4g..yg lama 2gb jerp..ermm..okey lah kan dari takda...sampai kat umah apa lagi belek2 lh lappy..adess bukak dua2..hehehe..tamak tul..bile di amati aduhai baru lagi lappy lama tuh..hp pavilion series 2 kalau tak silap..ades..rugi..takpa2 kasi adik..hehehe tp nnt lah kasi..sambil2 belek tuh bukak lah blog..edit2 sikit2 pastu minta bantuan dari solehah..solehah ni dia terer bab2 blog ni..nengok lah dia nyer toturial tuh..kalau korang nak kenal dia cepat2 klik kat page atas dekat ngan header tuh..blog empayar tiga tuh....banyak info2 kat situ... :D

tup tap tup tap dah kul dua lebih..ayoooooyoo..hehehe.... apa ni..tak mantuk plak lagi..tp terpaksa off lappy.. oh ea..sempat lagi nengok wayang tadi..cite apa??citer omputih..nnt komen pasal citer tu skrg nak masuk tidoo..eh eh padahal dah ada atas katil..k lah..salammm...korang nengok2 blog2 nad ni cepat2 lah komen k :D