Thursday

haiii!~ salam maghrib!~


hehe.. erkk!~ jangan pk bukan2.. alhamdullilah baru jep selesai solat maghrib nie!~ terus on9.. hehehe..nengok blog.. tibe2 teringat plak yang mana baru ni adalah cube appplication kat fb!~ adalah plak diary sepanjang tahun!~ aku pun cube lah!~ perghh!~ tak sangka dia leh mengamit kenangan lalu!~ nad nak masukkan satu persatu helaian tu mcm tak reti plak.. jadi nak kasi link album fb jerp lah ea.. kot2 ada yang nak nengok2ker.. hehehe!~ ~ (mcm korang ingin nengok kang!~ ) hehehe.... tp takpalah just sharing jerp!~ tul tak?? kat bawah nie nad paste kan link album tuh.. jap erkkk!~ korang klik jer la klau nak nengok!~ dah klik jangan lupa lak add my fb!~ heheehe :D


http://www.facebook.com/album.php?aid=271768&id=632827431&l=10f20be1b

p/s nie yang tahun 2010... 2009 pun leh jugak.. hehehe..tp malas nak kasi link dia lah... :D


bawah nie nad paste kan link album tuh.. jap erkkk!~ korang klik jer la klau nak nengok!~ dah klik
pastu kan...nad nie nak lah jemput korang join page nad... hehehe!~ ala!~ page yang kat facebook tu.. nama page tuh nadea@#4ufrenz ...


http://www.facebook.com/pages/Nadea4ufrenz/148669698497919



tak tahu betul ke tak link yang nad share ni.. hehe.. maklum lah bodoh sikit lam ilmu2 i.t nie.. hehehehe..!~ kalau betul sampai lah korang ke tempat ku.. kalau tak.. baca je lah mende alah nie.. hkhikhikhi!~ adess... apa erk nak sharing lagi?? ermm!!~ pk2 jap.. nnt nad post lagi!~ maklumlah tak pandai nak mengarang2 nie!~ walaupun masa spm bahasa melayu dapa A1 (erkk!~ adesss poyo) ...