haii korang

Huhuhu!!~ selamat hari khamis!~ wink2.. hehe.. hari ni kat office sibuk sangat tp… still lagi sempat spend masa tuk jenguk2 blog… jadi addict lak ngan blog nie.. hehe.. dulu layan mirc.. mcm org giler duk ngadap irc.. mujur lah tak macam kawan2 nad yang lain..sampai bertahun2,, nad nie baru jep men bulan 4 ari tu pun dia nyer kesan betul2 menyakitkan ati.. tp Alhamdullilah lah sejak cube jauhi mirc dan dekati blog nie rasa seronok sangat.. terima kasih kepada kawan2 n kaki2 blog yang membuatkan nadea rasa seronok sangat.. baca entri2 korang.. ada yang suka ada yang duka.. nad pk nad jerp yg sentiasa bersdih tp sbnrnya ada lagin insan2 lain yang sedang bersedih.. bagi yang ngah hapy… nad dapat rasai kegembiraan korang semua!~ bile tengok blog2 korang yang cantik2 tuh.. smangat nak belajar mencantikkan blog berkobar2.. tp ;( sebab bile time nak cantikkan blog..blog nad mesti lagging.. tak mcm korang nyer blog.. hehe.. nad nie suke nengok blog2 korang jadi korang lau ada tunjuk ajar silalah2 lah ea… terima kasih kepada korang kerana sudi jenguk blog nie.. kalau nak keep in touch lagi.. meh lah join facebook nadea atau like jep page #nadea@4ufrenz kat fb… mana tahu kiter leh lagi keep in touch kan… ermm… bz dah nie.. nnt sambung lagi k… slama saying buat korang dari Saya ----
Miszz Nadea

You Might Also Like

6 comments