Thursday

hai semua!!~

okey..tetibe rase mcm nak post blog plak..hahah..ngah kerja nie..sempat lagi..aduhaii!!~ maaf ea boss... kerja2 jugakk... cuikk masa kejap jerpp...
untuk mengeratkan silaturahim antara kita semua kan..nad nie tetibe nak lahh wat contest sikitt... tp tak tahu lah layak ke tak di panggil kontest.. sebenrnya... nak wat kontest untuk pengomen paling banyakkk.... so ada lah hadiah2 yang akan sy berikan kepada semua... hadiah menarik...jadi skrg ngah duk memikir mcm na nak design untuk kontest tu..nie baru draft2 lah..
jadi sy nak minta pandangan anda semua yang terer2 ni kan..untuk bantu sy... merealisasikan program ini..hahahahah :P
jangan risau.. kalau idea yang terpilih..anda akan dapat hadiah tahu... 3 penyumbang idea yang terbaikk... akan dapat cenderamata yang!!~ (rahsia) ..hahahaha!!~ adalah.. baiikk punyer!!~ so mcm nA??/?
kalau ada yang bantu..maka terjadilahh kontest ni.. tp kalau takda yang bantu nampaknyer.. komen ni akan tertutup jerp lah... kambus dek tanah..hahahah :P
harap anda semua leh share idea!!~ :D