Friday

Keretakkan dalam persahabatan!!~

assalamualaikum

erm!!~ ari2 aku sedey!!` muram!!~ erm!!~ bosan!!` bukan takda kawan2 kat dunia luar ni!!~ tp malas!!~ ealah aku kerja!!` kat office stress uruskan pasal kerja!!~ balik sometimes lewat dah!!~ aku jugak study!!~ amik degree kan!!` so sometimes kene study lagi!!~ mana masa nak rehat!!` masa tido!!` masa study!! so ada ke masa nak lepak2 ng
an member!!~ ada mungkin ada tp bek aku spend kat dengan rest dan on9.. ada jerp kawan2 aku!!~ aku bukannyan tak da kawan!!` nie ha!!~ antara2 kawan office aku!!` kalau ngan meke ni!!` mcm2 jadi!!` masa tuh lah nak lepak2, borak2 layan kaoke!!~ bowling!!~ shopping!@@~!~ hehehehe kawan opis nie ramai tapi aku nak kenalkan sikit2 je lah!~

yang pertama : sima!!~ chumelkan si sima nie!!~





pastu : kak hada!!~ hehehe!!~ baik n sweet orgnye.. banyak tolong sy dalam pelbagai hal



tak lupa lak kak diyah ni !!~ kak diyah nie dia ok tau walaupun dia ni rajin bekerja!!~ sekepala ngan kami!!~ gelak sakan




heheheh!!~ yang ni lagi sorang !!~ kak shya!!~


ni masa dia single mingle!!~ chumel kan!!~ tp skrg dia dah jadi tunang org.. nengok ni ha gambar masa dia tunang!!~ perghh!!~ mabeles :P

dia nyer hantaran.. cupcakes ni paling sweet sekali!!~ i likeeee :P



dan ni ha!!~ si mid nie!!~ mid nie pun baru kawen!!~ sama ngan majlis tunang kak shya!!~ hehehe!!~




so kalau pas2 kerja!!~ kuar lah lepak2 ngan meke ni!!~ sabtu lah selalunya pas abis kerja!!~

heheheh!!~ :D

ini belum retak lagi!!~ keretakkan kat sini bukan nak citer pasal kawan opis!!~ nie baru pengenakan yang mana nak bgtahu sy ni join irc bukan lah takda kawan tapi nak kawan rilekz2 hehehe!!~... okey ni baru permulaan!!~ esok sy masuk yg bahagian kedua!!~ mcm dalam tv nak gak sy tulis kat bawah!!~

--------------------------------------------------------------To be continue-----------------