Tuesday

adess!!~

huh!!~ penat tul rase ari ni.. bangun pagi2 tibe2 selsema.. mungkin sebab tido lewat.. balik office pun lambat.. kene prepare dokumen untuk audit.. uwaa!!~ benci betul lau time audit!~ kene filing beribu2 perkara.. uwaa!!~ so stress.. but sometime best gak..leh wat kerja santai2. makan2.. ehhehe!~ tu jerp la yang nad tahu.. makan3x. badan nie dah mcm apa dah nie!~
huhu!~
balik2 semalam ayah suh wat kertas kerja dia pasal projek tenun diraja tuh!!~ adess.. malas nyer nak buat.. tp sian lak ayah aku tuh!!` boosan buat mende ni.. balik2..pas mandi terus lepak depan lappy.. bukan words.. kira start nak buat lah.. pastu malas lak.. buka fb bosan. erm~!!~ kalau bosan masuk lah kc.. kat sana..adess!!~ berborak nyer berborak.. dah nak kat kul 12.. mata pun dah shetim nie ha..nak zz.. tp.kene siapkan kerta kerja ayah nie!!` uwaa!!~ mcm ni.. nak tak nak kena lah jugak wat!!~ bile dah start buat rasa cm syok lak.. hehhe.. sedar2 dah kul 2.. mabeles.. ...
.............................................
..............................................
...............................................
tepat kul 6 pagi.. ayah kejut semayang subuh!!~ huh!~ /me bangun dengan happy.. tp selsema!!~ bila bangun !!~ ya allah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tengok lappy dah tertutup!!` uwaa!!~ nangis!!~ lappy ku padam!!~ habis lah kertas kerja tuh!!~ tak save langsung!!~
aku pun cepat2 buka.. p kat word.. harap2 ada lah recovery doc tuh!~ tp takda :( nak nagis jerp rasa.. mcm na leh tak sedar tertido nie!!~ uwaa!!~ sedey!!~ pastu aku pun ngan pasrah bawak lah semua dokumen ke office.. sampai kat office.. banyak lah kerja.. ermm.. tapi kene gak siapkan kertas nie.. so terpaksa kerja kan kerja dulu pastu baru siapkan kertas kerja ni!!~ alhamdullilah.. berjaya!!~ tapi!!` wakakakkaa!!~ sikit jerp..separuh!!` ekekeke :P
oklah!!~ setakat nie jerp dulu aku nak share ngan korang!!~ sat lagi sambung lagi.. ingat nak gak cter kat korang pasal projek tenun diraja yang aku nak wat nie!!~ adess!!~ bisness family!!` baru na mula!!` harap2 taklah separuh jalan!!~ ekekke.. apadaa aku ni ngarut!!~ k lah jumpa lagi malam nnt..hikhikhik.. muahh u all..