Melbourne from the sky

:: Throwback ::

Eureka Skydeck merupakan salah satu mercu tanda Melbourna dan ianya terletak di tebing Sungai Yara. Menara ni berketinggian 297.3 M dan mempunyai 99 tingkat. Kalau korang nak tau perjalanan naik dari Ground Floor cuma mengambil masa 38 saat saja untuk sampai ke tingkat 88 and seriously terasa jugak la ketor kaki..hihihi...

Jadi nad nak share la sikit yek gambar  yang di ambil tapi tak banyak sangat gambar sebab nad ni gayat tinggi hahaha jadi banyak ngelak dari bergambar.. tapi berada di atas tu satu perkara yang tak dapat dilupakan dan nasib baik la dapat hindari perasaan takut ni, bukan apa ada salah sorang dari kami memang tunggu dekat bawah je sebab takut.. hahaha..






















You Might Also Like

1 comments