Cute Mugs from printcious

Hola!!~ wah.. busy bebenor sejak dua menjak ni, sampai semuanya terabai. Blog?? mujur tak bersawang. Actually hari ni kena jugak spend kan masa nak share dengan korang perasaan teruja bila dapat cute mugs dari Printcious.

Actually before ni aku ada cerita tentang bestnye laman web PRintcious, yang mana kat situ lah kita dapat memilih hadiah-hadiah yang super duper cute untuk diberikan pada yang tersayang. Dan yang paling best, korang leh design sendiri mugs korang. Bukan setakat mug.... cussion, mousepad, tshirt, dan memacam lah.


Sebenarnya hari tu rambang mata jugak lah nak pilih apa. Duk fikir sesorang... apalah yek yang aku leh guna hari-hari. Sebab kalau ikutkan semua nye nak!!~

Fikir punya fikir dapatlah keputusan. ha!!~ mugs.... sebab mugs ni macam selalu digunakan. Hari-hari sebenarnya aku habiskan banyak masa di office dan memang cawan / mugs lah selalu aku letak atas meja. So lepas ni leh lah aku letak mug hasil ciptaan aku. hahahaha... amboi.. ciptaan... ciptaan ke rekaan?? entah.. hentam je lah labu. Rasa SPM BM dan dapat A1 tapi penulisan tetap salah. hahaha

Satu mug tu nak kasi kat mama aku pilih je design yang ada just edit nama. Satu lagi aku design sejibik macam blog aku nye header. hahahahaaha.... idea masa tu kelaut, tu yang jadi gambar header kat cawan. tengok punya tengok , boleh lah..ntah mcm na rupanya nnt.

Berbalik pada khidmat printcious ni.. selepas korang bukak website tersebut, korang pilih barang apa yang korang nak. contohnya mug. Korang pilih lah yang mana nak dan folow je instruction tu.
contoh


pilih mug korang nak


colour tu kalau korang nak pilih warna cawan tu bahagian dalam.
kalau nak edit nama / gambar korang kena klik Customise it



klik bahagian gambar atau nama untuk edit dan design. Ala korang mesti tau punya lah macam na
dah setel tekan DONE



Terus Add To Cart


Proceed to Checkout



Login details korang


Lengkap kan semua details. 


Sehingga lah selesai dan Confirm Order

***************

Selesai. Tapi jangan lupa buat pembayaran plak. Dan paling best ia tidak mengambil masa yang lama untuk penghantaran. Cepat dan selamat. Kotak cantik barang pun cantik.. Puas Hati...

Ni la dia.... Mug yang cantik tu.. :D









Popular posts from this blog

KEBAIKAN PENGGUNAAN SERBUK MUTIARA BAGI IBU YANG MENGANDUNG

O.Nature Aloe Vera Fresh Soothing Gel