Monday

Pencarian Sponsor 2016 Special Giveaway by MiszNadea

PENCARIAN SPONSOR KINI BERMULA!!


Hai korang!! Nad bercadang nak buat Giveaway pada bulan Januari,2016 ini.  Tapi sebelum tu kena la cari sponsor dulu..ea tak. Jadi, kepada sesiapa diluar sana yang sudi sponsor hadiah untuk giveaway ini, bolehlah email nad di miszznadea87@gmail.com

JENIS HADIAH SPONSOR
*****
Akan dipertimbangkan apa sahaja yang bersesuaian dan kalau boleh Cash (akan dibank in ke pemenang) diutamakan kerana senang takkan ada masalah pengeposan atau sebagainya. Bukan mengada2 tapi nak kena tapis sikit kadang2 ada sponsor yang tak menepati janji habis GA hilang, busy lah apa lah, tak post hadiah lah macam-macam.. yang kena penganjur GA juga di cop penipu. hmm... semoga dijauhkan kali ini

ATTENTION!!

Setiap sponsor hanya boleh bagi satu syarat sahaja untuk mereka yang  join giveaway ini. 
(apa2 pun boleh bawa berbincang.. hehe)

ANTARA KELEBIHAN SPONSOR
*****
  • Semua jenis likes, insta, twitter, folo molo, fb, dan apa saja akan bertambah
  • Traffic blog pun mesti akan meningkat dari biasa
  • Dapat mengiklankan barangan yang dijual bagi Penjual barangan Online
  • Dapat mengeratkan silaturahim antara satu sama lain
  • Dapat juga memenangi satu segmen yang akan diberikan kepada pensponsor bertuah

TAMAT 20 DECEMBER, 2015
Saya mencari sekurang-kurangnya 10 orang sponsor. Sekiranya tidak mencukupi 10 orang sponsor, kami akan melanjutkan lagi tarikh tamat pencarian sponsor ini sehingga mencukupi. Sekiranya melebihi 10 sponsor adalah lagi baik..